Tosti van suikerbrood met appel

Tosti van suikerbrood met appel

Iets wat ik echt een ware verwennerij vind om te eten is suikerbrood. Hij is natuurlijk niet overal even lekker, maar als je een goede hebt is het net een gebakje om te eten. Ik besloot er eens een tosti van suikerbrood met appel mee te maken en dat was echt heel erg lekker!

Tosti van suikerbrood met appel – Voor 1 tosti

Dit heb je nodig:

  • 2 sneetjes suikerbrood
  • een kwart appel
  • een theelepel kaneel

Zo maak je het:

  1. Schil de appel en snijd hem in dunne plakjes.
  2. Beleg 1 sneetje suikerbrood met de plakjes appel en strooi de kaneel eroverheen.
  3. Leg hem in de grill of het tosti-ijzer en bak hem mooi bruin. Let wel op, hij kan snel verbranden en hij wordt heel erg heet, dus niet zo met je handen van het ijzer pakken.

Geniet ervan! Liefs, Daniëlle

Tosti van suikerbrood met appel

Mocht je nu eens iets anders willen proberen met suikerbrood, deze wentelteefjes of dit getoaste suikerbrood is ook echt een aanrader.

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.