Getoast suikerbrood met yoghurt en aardbeien | Foodaholic.nl

Getoast suikerbrood met yoghurt en aardbeien

Zoals jullie hier misschien wel vaker voorbij hebben zien komen vind ik suikerbrood echt heel lekker. Gewoon om zo te eten, om wentelteefjes van te maken, maar bijvoorbeeld ook om een net wat specialer ontbijt mee te maken. Dit getoast suikerbrood met yoghurt en aardbeien is namelijk echt een feestje om je dag mee te beginnen.

Suikerbrood kan je, net als gewoon brood, gewoon in een broodrooster roosteren. Let dan wel op dat je het af en toe alvast controleert, want door de suiker wordt het soms best wel snel zwart en dat is natuurlijk niet zo lekker.. Zelf serveerder ik het getoaste suikerbrood met yoghurt en aardbeien, maar heb je liever kwark en blauwe bessen kan dat natuurlijk ook.

Getoast suikerbrood met yoghurt en aardbeien – voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 6 plakken suikerbrood

  • 300 gram Griekse yoghurt

  • 200 gram aardbeien

Zo maak je het:

  • Toast de plakken suikerbrood in het broodrooster. Ik gebruik zelf de laagste stand en check hem tussendoor eventjes. Was ondertussen de aardbeien en snijd deze doormidden of in vieren.
  • Leg de geroosterde plakken suikerbrood op een bord en verdeel de yoghurt eroverheen. Leg dan als laatste de aardbeien erbij.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Getoast suikerbrood met yoghurt en aardbeien | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.