Disclaimer

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Foodaholic.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.

Reviews

Op Foodaholic.nl verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn artikelen over food gerelateerde producten die ik heb getest, geproefd of gelezen. Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Ook krijg ik producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste producten. Ik geef hierover te alle tijde mijn eerlijke mening, ook als het minder positief is.

Advertorials

Advertorials zijn geschreven artikelen waar ik voor betaald krijg. Op deze manier kan Foodaholic.nl blijven bestaan. Ik werk parttime voor de site en haal hier deels mijn inkomsten uit. Wanneer het een advertorial betreft, staat het er altijd bij vermeld

De inhoud van de advertorial is door mij zelf geschreven. Ik heb zelf een keuze in wat ik wel en niet behandel en plaats geen advertenties waar ik niet achter sta.

 

Reacties zijn gesloten.