Contact

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]Heb jij een opmerking, leuke tip of iets anders te melden dan mag je mij altijd een mailtje sturen. Ik doe mijn best om je mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Perspakketten, informatie over uw bedrijf en/of vragen over adverteren kunnen altijd per mail of post gestuurd worden, stuur me een mailtje voor meer info. Vergeet niet om mijn disclaimer en privacyverklaring te lezen! Foodaholic.nl info@foodaholic.nl danielle@foodaholic.nl Social Media www.instagram.com/foodaholicnl www.facebook.com/foodaholic.nl www.twitter.com/foodaholicnl www.pinterest.com/foodaholicnl Via social media mag je mij ook altijd een privé bericht sturen. Ik probeer dan, net zoals bij de mail, altijd zo snel mogelijk te reageren.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 Comments

 1. Claudia

  Hoi hoi,
  Wat een lekkere recepten zeg. Alleen had ik er wel een vraagje over. ik zie nergens er bij staan voor hoeveel personen de gerechten zijn.
  Is alles standaard voor 1 persoon?

  • Daniëlle

   Hi Claudia, bedankt voor het compliment! Ik ben op dit moment de meeste recepten aan het updaten en dan komt het er ook bij te staan. Mocht je het nu al van een specifiek recept willen weten dan mag je het altijd even vragen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*