Tosti met smeerkaas en kipfilet | Foodaholic.nl

Tosti met smeerkaas en kipfilet

Tosti’s, ze zijn en blijven makkelijk om te maken, maar daardoor smaken ze natuurlijk niet minder lekker. De tosti met smeerkaas en kipfilet die wij vandaag online zetten wordt ook wel de slanke tosti genoemd… Of ik het hier mee eens ben, daar laat ik mij maar niet over uit, maar dat hij lekker is dat staat vast!

Dit heb je nodig:

  • 2 sneetjes brood
  • smeerkaas
  • een grote plak kipfilet of 2 kleine plakjes kipfilet.

Zo maak je het:

  1. Smeer op beide sneetjes brood een laagje smeerkaas. Doe het niet te dun, het is wel lekker als je de smeerkaas goed proeft.
  2. Leg op één snee, op de smeerkaas, een plak kipfilet. Heb je 1 grote plak, klap hem dan dubbel en als je twee kleine plakjes hebt leg je die bovenop elkaar.
  3. Leg de andere boterham er met de smeerkaas kant bovenop. Bak de tosti daarna totdat deze lekker krokant is onder de grill, in het tosti- ijzer of in de grillpan!

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.