Groene smoothie met avocado en ananas

Het is eens tijd voor een drankje. En deze keer hebben we gekozen voor een heel gezond drankje, namelijk een groene smoothie met avocado en ananas. Af en toe maken wij een groene smoothie. En naast dat ze, door de groente en fruit die je gebruikt, heel gezond zijn zijn ze nog eens erg lekker en makkelijk.

Vaak maak ik de smoothie thuis en drink ik hem onderweg naar mijn werk in de auto (ik rijd bijna een half uur over de snelweg) op. Helemaal makkelijk met die leuke en handige jars die je tegenwoordig kan kopen.

Voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 2 grote handen spinazie
  • 0,5 avocado (zonder pit en schil)
  • 100-150 gram bevroren ananas
  • 250-500 ml water
  • 1 tl honing

Zo maak je het:

  1. Doe de spinazie en avocado in een blender. Voeg hier zo’n 250 ml water aan toe. Meng dit door elkaar.
  2. Voeg vervolgens de ananas toe en meng deze erdoor. Voeg nog meer water toe als het een dikke massa blijft. Je kan hier zelf mee variëren wat je een lekkere dikte vindt.
  3. Voeg als laatst de honing toe. Deze zorgt voor een lekkere zoete smaak. Zet de blender nog een paar minuten aan en je smoothie is klaar!

Geniet ervan!

groene smoothie met avocado en ananas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.