Pizzarolletjes | Foodaholic.nl

Pizzarolletjes

Deze pizzarolletjes zijn echt ontzettend lekker! Wij aten ze als bijgerecht bij de soep, maar je kan ze natuurlijk ook serveren op een borrel, feestje of als lunch. Wij kozen voor pizzarolletjes met salami, maar je kan er natuurlijk alles op doen wat je lekker vindt! Misschien deel ik binnenkort ook nog andere varianten.

Heb je zin in een andere pizza snack? Misschien zijn deze muffins dan een goed idee.

Pizzarolletjes

Dit

  • 1 rol croissantdeeg
  • 1/2 blikje tomatenpuree
  • 6 plakken salami
  • 75 gram geraspte kaas

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor zoals vermeld staat op de verpakking van het croissantdeeg.
  2. Rol het deeg uit zodat je een grote plak deeg krijgt. Dicht de scheurnaden zodat deze tijdens het bakken niet open gaan.
  3. Smeer het deeg in met de tomatenpuree. Ik vind het zelf altijd erg overheersen, vandaar dat ik maar een half blikje heb gebruikt. Verdeel de plakken salami over het deeg. Strooi 3/4 van de kaas erover. Bewaar 1/4 voor later.
  4. Rol het deeg voorzichtig op en snijd de rol deeg in kleine rolletjes. Strooi het restant van de kaas over de bovenkant van de rolletjes.
  5. Bak af zoals vermeld staat op de verpakking van het croissantdeeg.

Geniet ervan!

Liefs Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.