Pizzarolletjes | Foodaholic.nl

Pizzarolletjes

Deze pizzarolletjes zijn echt ontzettend lekker! Wij aten ze als bijgerecht bij de soep, maar je kan ze natuurlijk ook serveren op een borrel, feestje of als lunch. Wij kozen voor pizzarolletjes met salami, maar je kan er natuurlijk alles op doen wat je lekker vindt!

Dit

  • 1 rol croissantdeeg
  • 1/2 blikje tomatenpuree
  • 6 plakken salami
  • 75 gram geraspte kaas

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor zoals vermeld staat op de verpakking van het croissantdeeg.
  2. Rol het deeg uit zodat je een grote plak deeg krijgt. Dicht de scheurnaden zodat deze tijdens het bakken niet open gaan.
  3. Smeer het deeg in met de tomatenpuree. Ik vind het zelf altijd erg overheersen, vandaar dat ik maar een half blikje heb gebruikt. Verdeel de plakken salami over het deeg. Strooi 3/4 van de kaas erover. Bewaar 1/4 voor later.
  4. Rol het deeg voorzichtig op en snijd de rol deeg in kleine rolletjes. Strooi het restant van de kaas over de bovenkant van de rolletjes.
  5. Bak af zoals vermeld staat op de verpakking van het croissantdeeg.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.