Tosti met appel | Foodaholic.nl

Tosti met appel

Ja hoor! Daar zijn wij weer met een lekkere tosti, want het is weer maandag! Na twee weken meivakantie mag ook ik vandaag weer aan de bak. Die 2 weken zijn voorbij gevlogen, maar goed… daar gaan wij het nu niet over hebben! Deze tosti met appel is erg lekker, althans als je net als ik dol bent op appel met kaneel! Deze combinatie doet mij altijd aan appeltaart denken en ook met deze tosti was dat weer het geval. Hoe je hem maakt? Dat is erg makkelijk!

Dit heb je nodig:

  • 1 appel (goudreinet of jonagold)
  • 1 1/2 theelepel kaneel
  • 2 theelepeltjes suiker
  • 2 boterhammen

Zo maak je het:

  1. Schil de appel en snijd hem daarna in plakjes. Je hebt per tosti ongeveer een kwart appel nodig.
  2. Leg de plakjes van een kwart appel op een boterham. Bestrooi deze dan met de kaneel en suiker.
  3. Doe de andere boterham er bovenop en maak de tosti lekker krokant in een tosti-ijzer, in de grillpan of onder de grill.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.