Tosti pesto en kaas | Foodaholic.nl

Tosti pesto en kaas

Het is weer tijd voor een tosti en hoewel je iedere tosti zo speciaal kan maken als je zelf wil, laat deze tosti pesto en kaas zien dat het eigenlijk niet nodig is. Een tosti heeft niet heel veel beleg nodig om toch echt lekker te zijn.

Zelf bak ik mijn tosti’s graag in de pan. Even een klontje boter verwarmen en bakken maar. Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon in je grill- of tosti-ijzer bakken.

Tosti pesto en kaas – voor 1 tosti

Dit heb je nodig:

  • 2 boterhammen naar keuze
  • 2 theelepels groene pesto
  • 2 plakken jong belegen kaas

Zo maak je het:

  1. Besmeer de boterhammen met 1 theelepel pesto per kant. Leg de plakken kaas erop.
  2. Dek af met de andere boterham.
  3. Bak de tosti in de pan of in het tosti-ijzer knapperig bruin.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Tosti pesto en kaas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Zin in een andere tosti? Deze met kruidenboter, kaas en ham is ook erg lekker.

Bewaar dit recept voor een tosti met kaas en pesto op Pinterest:

Tosti met kaas en pesto - pienterst | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.