Suikerbrood met mascarpone en aardbeien | Foodaholic.nl

Suikerbrood met mascarpone en aardbeien

Wil jij nou een heerlijk ontbijt voor iemand anders of voor jezelf maken? Dan is suikerbrood met mascarpone en aardbeien echt een goed idee. Het is eigenlijk net een klein gebakje. Daarom zou je het ook prima kunnen eten bij een kopje thee of koffie. Daarnaast is dit natuurlijk ook superleuk om te serveren bij een high tea. 

Zoek wel even een goed suikerbrood, want soms vind ik ze echt te droog en dat is niet zo lekker. Eerder maakte ik al eens een tosti van suikerbrood met appel erin. Ook dat is lekker om te serveren bij een ontbijt, lunch of brunch. 

Dit suikerbrood met mascarpone en aardbeien is natuurlijk niet echt een recept, want hoppa… zo gemaakt en toch wilde ik het jullie niet laten missen. 

Dit heb je nodig:

  • 4 plakken suikerbrood

  • 100 gram aardbeien

  • 4 eetlepels mascarpone

zo maak je het:

  • Smeer een plak suikerbrood in met één eetlepel losgeklopte mascarpone. 
  • Haal de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes. Leg de snee vol met plakjes aardbei
  • Herhaal bij de andere plakken.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Suikerbrood met mascarpone en aardbeien | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.