Rozijnenbol met oude geitenkaas en vijgenjam | Foodaholic.nl

Rozijnenbol met oude geitenkaas en vijgenjam

Dit broodje is echt zo’n broodje wat je lekker vindt of niet. Zelf ben ik echt gek op geitenkaas, maar ook op rozijnen en vijgen. Zo ontstond deze rozijnenbol met oude geitenkaas en vijgenjam. Niet geheel zo bedacht, maar vaak ontstaan met restjes in je koelkast de lekkerste dingen.

De oude geitenkaas is echt een heerlijke oude kaas met zoutkristallen erin. Deze kaas is iets waar ik van kan blijven eten, zo lekker! In combinatie met het zoete van de vijgenjam en het nootachtige van de rucola is het helemaal een goede combi.

Voor dit broodje kocht ik afbak rozijnenbollen van Vanmenno, die zijn erg goed. Niet overal te koop, maar ik kocht ze bij Picnic.

Rozijnenbol met oude geitenkaas en vijgenjam voor 2 bollen

Dit heb je nodig:

  • 2 rozijnenbollen

  • 100 gram oude geitenkaas (in plakjes gesneden of in plakjes gekocht)

  • 20 gram vijgenjam

  • rucola

Zo maak je het:

  • Bak het broodje af zoals aangegeven op de verpakking
  • Beleg het broodje daarna met de oude geitenkaas, de vijgenjam en rucola.

Geniet ervan! Liefs, Daniëlle

Rozijnenbol met oude geitenkaas en vijgenjam | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Zin in een ander broodje? Deze broodjes gevuld met ei, spek, prei en kaas is ook echt een aanrader.

Reacties zijn gesloten.