Lekkere hapjes voor oud & nieuw

In deze blogpost staat een verzameling lekkere hapjes voor oud & nieuw die ook nog eens makkelijk te maken zijn. Naast de oliebollen en appelbeignets is een ander hapje natuurlijk ook altijd welkom.

Crostini met carpaccio

Deze Crostini met carpaccio was een prima voorgerecht voor de kerst, maar met Oud & Nieuw zal hij ook zeker goed staan op de borrelplank.

Crostini met tomatensalade en geitenkaas

Nog een crostini, maar deze crostini met tomatensalade en geitenkaas is erg lekker en ook zo gemaakt. Die mag dus eigenlijk ook niet ontbreken.

Crostini met tomatensalade en geitenkaas | foodaholic.nl

Makkelijk brood met ham, kaas en bieslook

Dit makkelijk brood met ham, kaas en bieslook zet je op tafel met een groot mes erbij. Iedereen die wil kan een lekker stukje afsnijden. Het brood heeft al lekker veel smaak, maar met een beetje roomboter erbij is het helemaal een feestje.

Makkelijk brood met kaas, ham en bieslook | Foodaholic.nl

Mini pizza muffins met salami

Wie is er nou niet dol op pizza? Met deze mini pizza muffins met salami weet je in elk geval dat ze zo op zijn. De meeste mensen vinden ze namelijk erg lekker!

Mini pizza muffins met salami | Foodaholic.nl

Hapje van cervelaatworst en geitenkaas

Dit hapje van cervelaatworst en geitenkaas heb je binnen no-time op tafel staan. Daarnaast is het een verrassend lekkere combinatie dus ik denk dat ik hem zelf sowieso ook weer neer zet.

Hapje van cervelaatworst en geitenkaas | Foodaholic.nl

Mocht je op zoek zijn naar nog meer inspiratie voor lekkere hapjes, neem dan even een kijkje op mijn pagina met alle snack recepten die op Foodaholic.nl staan.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.