Lekkere hapjes voor oud & nieuw

In deze blogpost staat een verzameling lekkere hapjes voor oud & nieuw die ook nog eens makkelijk te maken zijn. Naast de oliebollen en appelbeignets is een ander hapje natuurlijk ook altijd welkom.

Crostini met carpaccio

Deze Crostini met carpaccio was een prima voorgerecht voor de kerst, maar met Oud & Nieuw zal hij ook zeker goed staan op de borrelplank.

Crostini met tomatensalade en geitenkaas

Nog een crostini, maar deze crostini met tomatensalade en geitenkaas is erg lekker en ook zo gemaakt. Die mag dus eigenlijk ook niet ontbreken.

Crostini met tomatensalade en geitenkaas | foodaholic.nl

Makkelijk brood met ham, kaas en bieslook

Dit makkelijk brood met ham, kaas en bieslook zet je op tafel met een groot mes erbij. Iedereen die wil kan een lekker stukje afsnijden. Het brood heeft al lekker veel smaak, maar met een beetje roomboter erbij is het helemaal een feestje.

Makkelijk brood met kaas, ham en bieslook | Foodaholic.nl

Mini pizza muffins met salami

Wie is er nou niet dol op pizza? Met deze mini pizza muffins met salami weet je in elk geval dat ze zo op zijn. De meeste mensen vinden ze namelijk erg lekker!

Mini pizza muffins met salami | Foodaholic.nl

Hapje van cervelaatworst en geitenkaas

Dit hapje van cervelaatworst en geitenkaas heb je binnen no-time op tafel staan. Daarnaast is het een verrassend lekkere combinatie dus ik denk dat ik hem zelf sowieso ook weer neer zet.

Hapje van cervelaatworst en geitenkaas | Foodaholic.nl

Mocht je op zoek zijn naar nog meer inspiratie voor lekkere hapjes, neem dan even een kijkje op mijn pagina met alle snack recepten die op Foodaholic.nl staan.

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.