De high iced tea bij Anne & Max

Vorige week week donderdag was het heerlijk weer en dat kwam mooi uit.
Ik had namelijk met een vriendin afgesproken Arnhem in te gaan en dan ,na het shoppen, lekker te gaan genieten van een high tea bij Anne & Max. Ik zag op hun facebookpagina dat ze ook een zomerse variant hebben, de high iced tea.

Toen ik met Nick in Den Haag was hadden wij daar ook een lekkere ice tea gehaald en dus leek een high iced tea mij een goed idee. In Arnhem zochten wij dan ook een lekker plekje uit op het terras. Wat een geluk dat het lekker weer was! Hoewel… Binnen ziet Anne & Max er ook fantastisch uit! Anne & Max zit sinds 1 juli in Arnhem, dus nog niet zo lang!

Toen wij plaats hadden genomen kwam de vriendelijke serveerster onze bestelling opnemen. Aangezien wij de high iced tea bestelden mochten wij ook allebei een taartje kiezen. Wij namen natuurlijk 2 verschillende zodat wij hem konden delen. Als echte foodie wil je natuurlijk zo veel mogelijk proeven!

Na een tijdje werden er 2 lekkere volle glazen ice tea gebracht. Wij gingen voor de limoen & munt ijsthee. Heerlijk fris!

Anne & Max-6
Niet lang daarna kwam ook de plank vol met eten op onze tafel te staan. Yum! Dat ziet er allemaal wel heel erg lekker uit.

De serveerster vertelt wat voor lekkers wij allemaal hebben gekregen en wij kunnen niet wachten om te beginnen. Wij besluiten te beginnen met de soepjes. 1 soep weet ik niet meer zeker, maar volgens mij hadden wij een gepofte paprikasoep en een aspergesoep. Ook deze hebben wij gedeeld. Ik vond ze allebei heerlijk van smaak.

Anne & Max-4

Daarna gingen wij verder met de broodjes. Het waren geroosterde boterhammen. Voor ieder één met mozzarella, gedroogde ham en een crumble van nootjes en dadels, één met hummus, komkommer en tomaatjes en één met wasabi mayonaise, spinazie en zalm. Heerlijk. Geen zware broodjes en echt lekker van smaak. (Sorry kan geen minpuntjes bedenken)

Anne & Max

Daarna was het tijd voor de scones. Lekker luchtig met een vleugje kaneel erin. Daarbij kregen wij clotted cream, landgoed jam en lemon curd.

Anne & Max-5

En toen…. toen zaten onze buikjes vol van al dat eten en we hadden nog lang niet alles op. Gelukkig had de vriendelijke serveerster al verteld dat alles wat wij niet op konden gewoon in een doggybag meegenomen kon worden. Gelukkig maar, zo konden wij er thuis ook nog even van genieten.

Wat er verder nog op de plank lag, waren lekkere koekjes, sweet bacon scones en een muffin met abrikoos (ik weet echt de naam niet meer, maar hij had een speciale naam…).

Anne & Max-2
De taartjes die wij hadden gekozen waren de carrot cake…(Daar maak je mij sowieso gelukkig mee) en een limoen cheesecake, deze was heerlijk fris!

Anne & Max-3

Zoals je kunt lezen heb ik er heel erg van genoten en was eigenlijk alles heel erg lekker! Ik ga dus zeker (hopelijk snel) weer eens terug.

Kennen jullie Anne & Max? Hebben jullie daar ook weleens de high (iced) tea gedaan?

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.