Over mij

Hi lieve lezer,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Foodaholic.nl. Hopelijk kan ik jou met mijn recepten en andere blogposts inspireren. 

Een aantal jaar geleden begon ik met mijn zus Jolanda Foodaholic.nl. Wij wilden graag onze passie voor lekker eten met iedereen delen en dat is volgens mij goed gelukt. Inmiddels is Jolanda gestopt, maar ga ik nog steeds in mijn eentje verder. Ik hou van lekker eten, dus deel recepten, toffe hotspots, kookboek tips en product reviews. Soms zal er ook een lifestyle post voorbij komen, maar over het algemeen is dat deels ook weer food gerelateerd. 

Naast dat ik voor Foodaholic.nl druk ben werk ik ook nog 3 dagen in het Speciaal Voortgezet Onderwijs. Dit doe ik ook met veel plezier. 

Meer weten of heb je een andere vraag? Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of zoek contact via social media. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren! 

Veel plezier op Foodaholic.nl! 

Liefs, Daniëlle 

Over Foodaholic | Foodaholic.nl
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*