Over mij

Hi! Ik ben Daniëlle, 31 jaar en woon in Ede. Super leuk dat je een kijkje komt nemen op Foodaholic.nl. Hier deel ik recepten, tips voor (kook)boeken, persoonlijke blogs, toffe plekken waar je echt eens zou moeten gaan eten of slapen en nog veel meer! Ik hoop jou met alle posts die ik plaats te kunnen inspireren.

Samen met mijn zus Jolanda begon ik een aantal jaar geleden deze blog. Ondertussen is Jolanda er mee gestopt, maar bij sommige recepten zal je haar naam dus nog voorbij zien komen.

De recepten op Foodaholic.nl zijn soms gezond, soms ongezond, maar altijd lekker.. Goed smaken kunnen natuurlijk verschillen, maar het is wel wat ik lekker vind. Ik hoop jou met deze recepten te laten zien dat lekker en goed eten niet moeilijk hoeft te zijn. Mijn recepten zijn over het algemeen dan ook gemakkelijk om te maken.

Inmiddels is Foodaholic.nl ook mijn bedrijf en daar ben ik onwijs trots op. Naast mijn parttime baan in het Voortgezet Speciaal Onderwijs ben ik hier altijd met veel plezier mee bezig. Ik mag dingen doen die ik onwijs leuk vind om te doen en ben dan ook, als je het mij vraagt, echt een bofkont.

Kijk vooral lekker rond op mijn site en mocht je vragen hebben mag je mij altijd mailen of een DM sturen op social media.

Liefs, Daniëlle

Reacties zijn gesloten.