Crumble gemberkoek | Foodaholic.nl

Crumble gemberkoek

Deze crumble gemberkoek is een lekker tussendoortje. Serveer hem lekker bij een kop thee of koffie en ik weet zeker dat iedereen blij verrast is. Het recept is niet één van mijn eigen creaties, maar is afkomstig uit het boek. Heel Holland Bakt voor jou. 

Het is al even geleden dat het boek, Heel Holland Bakt voor jou uitkwam. Dit was namelijk al na het laatste seizoen van Heel Holland Bakt. Het is dan ook al even geleden dat ik deze repen gemaakt had, maar doordat ik ze in de vriezer had gedaan kon ik er de afgelopen tijd toch nog regelmatig van genieten. 

Crumble gemberkoek | Foodaholic.nl

Het boek Heel Holland Bakt voor jou start na het voorwoord met de recepten, Deze zijn verdeeld in de hoofdstukken Koekjes & Klein lekkers, Taarten – Fruitig & Choco, Gebakjes voor tussendoor, Hartig & Heerlijk, Technische opdrachten van Robert. 

Fijn dat er bij de recepten staat of ze Best Makkelijk, Goed te doen of Wow! Wel Moeilijk! zijn. Hierdoor kan je als. Thuisbakker jezelf uitdagen of juist een recept kiezen waarvan je weet dat het je sowieso gaat lukken. Deze repen vallen in de categorie best makkelijk! De recepten zijn heel duidelijk uitgeschreven en de foto’s erbij zijn super mooi en ook handig, want er zitten bij een aantal recepten ook stap-voor-stap foto’s. 

Andere recepten die ik uit dit boek zeker eens ga proberen zijn de chocolade verwencake, de bramengebakjes, de groentemuffins en de citroen desserts. Maar nu deel ik eerst het recept voor deze crumble gemberkoek met jullie, want die wil je ook echt maken. 

Mocht je zelf met dit boek aan de slag willen. Hij is te bestellen via onderstaande link en te koop bij verschillende boekhandels. 

Crumble gemberkoek
Crumble gemberkoek

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Het boek heb ik gekregen, maar dit verandert niks aan mijn mening over het boek. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Crumble gemberkoek | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.