Ananas pancakes | Foodaholic.nl

Ananas pancakes

Ha, je zou bijna denken dat dit ananas beignets zijn hé? Maar nee.. Het zijn ananas pancakes. Misschien kan je de appel pancakes nog wel herinneren en dit is precies hetzelfde, maar dan met ananas erin. Heerlijk voor op een zomerse dag, maar eigenlijk voor elke dag wel.

Ze zijn helemaal niet moeilijk om te maken. Wel moet je even zorgen dat de ananas iets drooggedept is anders druipt het beslag er gelijk weer vanaf. Ze zijn heerlijk als ontbijt, maar ik at ze als lunch en ook dan vullen ze goed. Strooi er wat poedersuiker of kokos overheen en genieten maar.

Door het vocht in de ananas is er wel spetter gevaar, dus het kan zijn als je de schijven in de pan ligt het even gaat spetteren, dus wees gewaarschuwd.

Ananas pancakes | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Ananas pancakes | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.