Broodje met rauwe ham en hüttenkäse | Foodaholic.nl

Broodje met rauwe ham en hüttenkäse

Zoals de meeste mensen weten werk ik 2 dagen in het speciaal onderwijs en de andere dagen ben ik thuis. Als ik thuis ben moet ik vaak goed zoeken naar een ritme qua eten. Inmiddels lukt mij dat prima. Ik besloot van de week om een lekker broodje met rauwe ham en hüttenkäse te proberen. Deze was erg machtig, maar wel heel lekker.

Voor 2 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 2 broodjes die jij lekker vindt
  • 4 grote of 6 wat kleinere plakken rauwe ham
  • 10 plakjes komkommer
  • 150 gram hüttenkase
  • zout en peper

Zo maak je het:

  1. Snijd de broodjes doormidden. Smeer de onderkant in met een dikke laag hüttenkäse, strooi daar was zout en peper overheen.
  2. Leg op ieder broodje 5 plakjes komkommer.
  3. Leg per broodje 2 of 3 plakken ham er boven op

Geniet ervan!

Broodje met rauwe ham en hüttenkäse | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.