Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Balkan restaurant Joegoslavie

Een paar weken geleden waren onze vader en moeder 40 jaar met elkaar getrouwd! Wat goed he?! Om dat te vieren besloten zij samen met familie & vrienden naar Balkan restaurant Joegoslavie te gaan.

Als kind zijnde gingen wij daar ook weleens heen en later zijn wij er ook nog weleens geweest. Om te kijken of het qua glutenvrij eten goed zou gaan voor mij, zijn wij een paar weken eerder er ook al wezen eten. Eigenlijk wilde ik over die keer een review schrijven, maar iedere keer had ik mijn eten al bijna op toen ik bedacht dat ik wel een foto moest maken.

Goed, de eerste keer ging het perfect en de tweede keer waren er dus weinig zorgen. Dat was fijn. Ik bestelde vooraf de mini Ćevapćići, die zijn super lekker. Ik kreeg daarbij tzatziki en ajwar. Jolanda bestelde de carpaccio classico, deze was ook lekker. De uiensoep, bonensoep en gegrilde champignons zijn ook aanraders.

Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Als hoofdgerecht bestelde ik de Balkan schotel (mix van ražnjići, ćevapćići, rumpsteak, kotelet, mager spek, groenten en knoflooksaus. Heerlijk! Echter toch iets teveel. Jolanda bestelde de gepaneerde schnitzel gevuld met ham en roomkaas! Deze zijn erg lekker!

Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl.Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Bij de Balkan kan je veel schotels voor meerdere personen kiezen. Onze mannen gingen samen met de buurtjes voor “het zwaard van Dzengis Khan”. Deze werd geflambeerd aan tafel! Wat een hoop vlees he?

Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Als toetje kreeg ik verse fruitsalade met slagroom en “helaas” de eerste keer een koekje, dit werd echter goed opgelost door keuken + bediening dus super! Jolanda bestelde de (heel verrassend) Bananasplit! Voor de wel gluten eters raden wij zeker de Palačinke aan… !

Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Iedereen heeft volgens mij erg lekker en goed gegeten en voor ons blijft het een restaurant waar wij graag zullen gaan eten!

Hebben jullie weleens bij een Balkan restaurant gegeten?

Balkan restaurant Yoegoslavie, Grotestraat 114, 6711 AP Ede,  0318-615038

Balkan restaurant Joegoslavie | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.