Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas | Foodaholic.nl

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas

Voor een lekkere bagel ga ik altijd graag naar Bagel & Beans. Thuis kan je nu ook deze lekkere bagels maken, want de Jumbo verkoopt de volkoren en sesam variant om thuis af te bakken van de Bagel & Beans. Wij halen deze bagels regelmatig in huis. Toen ze vroegen of ik voor de site bagelrecepten.nl mijn bijdrage wilde leveren hoefde ik er dan ook niet lang over na te denken. Het werd deze volkoren bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas.

Ik ben zelf echt enorm gek op truffelsalami. Helemaal die met het randje van Parmezaanse kaas. Nadat ik het recept van toast met roerei had geplaatst merkte ik dat jullie gek zijn op roerei en dus besloot ik deze twee met elkaar te variëren. Wat Parmezaanse kaas erdoorheen en genieten maar.

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas – voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 2 volkoren bagels om thuis af te bakken

  • 8 plakjes truffelsalami (heb je kleine plakjes dan natuurlijk meer)

  • Parmezaanse kaas

  • 4 eieren

  • klontje boter om in te bakken

  • Zout en peper naar smaak

Zo maak je het:

  • Bak de bagels af zoals op de verpakking beschreven staat.
  • Verwarm wat boter in een koekenpan. Kluts de eieren en doe bij de boter in de koekenpan. Blijf continue roeren zo ontstaat er uiteindelijk roerei. Breng dit op smaak met wat peper en zout. Roer er op het laatst nog een handje Parmezaanse kaas snippers doorheen.
  • Als de bagels klaar zijn beleg je de onderkant met de truffelsalami, daarop doe je het roerei en als laatste strooi je over beide nog wat snippers Parmezaanse kaas.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas  | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.