Wrap met carpaccio | Foodaholic.nl

Wrap met carpaccio

Vandaag het recept voor een wrap met carpaccio. Je ziet steeds vaker wraps als hapje, maar je kan ze natuurlijk ook als lunch eten. Wij zelf zijn er erg gek op! 

Dit heb je nodig:

  • 2 wraps
  • 1 pakje rundercarpaccio
  • 3 theelepels pesto
  • Balsamico
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 kleine rode ui
  • handje parmezaanse kaas snippers
  • zakje rucola

Zo maak je het:

  1. Leg de wrap op een bord.
  2. Maak van de pesto en balsamico een mooie dressing. Dit maak je door een beetje balsamico bij de pesto te gieten en dit door elkaar te roeren. Let er wel op dat de dressing niet te dun wordt. Smeer de wrap in met de pesto/ dressing.
  3. Beleg vervolgens de wrap met de helft van het pakje rundercarpaccio. strooi er wat pijnboompitjes over heen. Snijd de rode ui in kleine stukjes en strooi wat stukjes over de wrap. Verdeel wat rucola over de wrap en rol vervolgens de wrap op. Doe hetzelfde met de andere wrap.
  4. Snijd de wrap in kleine plakjes als je het als hapje serveert. Gebruik je de wrap als lunch kan je hem lekker doormidden snijden.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.