Wrap met carpaccio | Foodaholic.nl

Wrap met carpaccio

Vandaag het recept voor een wrap met carpaccio. Je ziet steeds vaker wraps als hapje, maar je kan ze natuurlijk ook als lunch eten. Wij zelf zijn er erg gek op! 

Dit heb je nodig:

  • 2 wraps
  • 1 pakje rundercarpaccio
  • 3 theelepels pesto
  • Balsamico
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 kleine rode ui
  • handje parmezaanse kaas snippers
  • zakje rucola

Zo maak je het:

  1. Leg de wrap op een bord.
  2. Maak van de pesto en balsamico een mooie dressing. Dit maak je door een beetje balsamico bij de pesto te gieten en dit door elkaar te roeren. Let er wel op dat de dressing niet te dun wordt. Smeer de wrap in met de pesto/ dressing.
  3. Beleg vervolgens de wrap met de helft van het pakje rundercarpaccio. strooi er wat pijnboompitjes over heen. Snijd de rode ui in kleine stukjes en strooi wat stukjes over de wrap. Verdeel wat rucola over de wrap en rol vervolgens de wrap op. Doe hetzelfde met de andere wrap.
  4. Snijd de wrap in kleine plakjes als je het als hapje serveert. Gebruik je de wrap als lunch kan je hem lekker doormidden snijden.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

10 Comments

  1. Heerlijk! Ik ben dol op wraps! Ik zou zelf de rode uit weglaten, maar dat komt alleen omdat ik niet van ui houd. 😉

    • FoodaholicNo Gravatar

      De ui kan je inderdaad prima weglaten, dat doe ik zelf ook regelmatig!
      Zonder ui is hij ook erg lekker… maar wraps zijn vaak lekker 🙂

  2. Hmm heerlijk! Ook lekker op een italiaanse bol!

  3. Dit lijkt me erg lekker… Ik mag dan nu geen carpaccio vanwege me zwangerschap, maar anders was ik het gaan uit testen.

    • FoodaholicNo Gravatar

      Hallo Debbie,
      Dan heb je na je zwangerschap een hoop lekkers om naar uit te kijken ;)….
      Geniet van je zwangerschap!

  4. Oew, heerlijk! Ik houd ontzettend van wraps, vooral die met zalm 🙂

  5. femmy brandsNo Gravatar

    heb ze al een keer gemaakt,is ook lekker om ze in plakjes te sijden en er dan een stukje zon gedroogde tomaat erop te doen.en ik besmeer de wraps eerst met heksenkaas 😉

    • FoodaholicNo Gravatar

      Heksenkaas, jammie! Ik zelf doe er dan vaak ook een zongedroogd tomaatje op is inderdaad een lekkere combi!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*