Truien eruit, T-shirts erin!

Truien eruit, T-shirts erin!

Wat is het fijn dat de zon weer wat vaker schijnt en de temperaturen ook weer wat warmer zijn hé? Ik vond het dus tijd om mijn kledingkast zomerproef te gaan maken oftewel truien eruit, t-shirts erin. 

Eerlijk gezegd vind ik dat altijd een fijn moment bij de wisseling van de seizoenen. Het opruimen en uitzoeken van mijn kledingkast en hem gelijk weer fijn opnieuw inrichten. Je hebt dan vaak gelijk een goed beeld van de spullen die je nog nodig hebt of die je er nog graag bij wil hebben. 

Truien eruit, T-shirts erin!

T-shirts

Deze keer kwam ik erachter dat ik bijna geen t-shirts meer had. Tijd dus om te gaan shoppen en zo belandde ik bij de Tshirts van My Jewellery. Hier shop ik vaker mijn kleding en wat ik er superfijn vind is dat bijna alle shirtjes van katoen of linnen zijn. Zelf kan ik niet zo goed tegen alle stofjes in sommige ga ik namelijk enorm zweten of krijg ik jeuk, maar bij deze shirtjes is dat dus niet het geval. Perfect dus! 

Vrolijke teksten

Naast een aantal basic items, die ik standaard in mijn kast heb hangen, besloot ik deze keer voor een aantal vrolijke gekleurde items met tekst te gaan. Ik moet bekennen dat ik tekst op een shirtje vaak wel wat ingewikkeld vind, maar deze sloten allemaal wel erg goed aan bij mij als persoon. 

Zo staat er bijvoorbeeld op “Smile more today”, “coucou Mon Chéri” en “C’est la vie”. Allemaal positieve en vrolijke uitspraken. Zoals jullie misschien wel weten houd ik daarvan! Ik ga graag vrolijk en positief door de dag, ook als deze wat minder is. Daarnaast maak je met de tekst misschien ook nog wel iemand anders blij of bezorg je in elk geval iemand een glimlach op zijn of haar gezicht. 

Klaar voor de zomer!

Ik ben in elk geval super blij dat mijn kledingkast weer goed gevuld is met shirtjes. Als ik dan lekker op pad ga en misschien wel op het terras van één van mijn favoriete koffietentjes beland weet ik in elk geval zeker dat ik een leuk shirtje aan heb en aangezien ze ook nog eens heel fijn zitten denk ik in sommige heel veel dagen ga doorbrengen. 

Nu de shirtjesjacht erop zit is en mijn kledingkast zo goed als gevuld is en ook nog eens summerproof is kan ik nog maar één ding zeggen. Laat de zon maar schijnen! 

Maak er een mooie zomer van! Liefs, Daniëlle

Deze tekst is geschreven voor een samenwerking met My Jewellery. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.