Tosti van Turks brood met Zeeuws spek | Foodaholic.nl

Tosti van Turks brood met Zeeuws spek

Ik denk dat veel foodies het wel herkennen dat ze overal recepten hebben opgeschreven, ergens hebben uitgescheurd of gefotografeerd. Zo kwam ik tussen mijn verzameling dit recept voor een tosti van Turks brood met Zeeuws spek tegen. Ik denk dat hij uit de Allerhande van de Albert Heijn of uit de Hallo! van de Jumbo komt. 

Ik moet bekennen dat ik bijna nooit Zeeuws spek eet, maar lekker vind ik het wel! In combinatie met de gesmolten kaas en wat mosterd is het helemaal een feestje!

Wel zin in een tosti, maar niet in deze variant? Kijk dan even tussen al mijn andere tosti recepten. Daar vind je vast een lekkere tussen. Bijvoorbeeld een lekkere zoete variant gemaakt van suikerbrood met appel erin. Echt een aanrader mocht je zin hebben in iets zoets. Anders moet je eigenlijk gewoon voor deze tosti van Turks brood gaan.

Tosti van Turks brood met Zeeuws spek

dit heb je nodig:

  • 1 Turks brood

  • 12 plakjes Zeeuws spek

  • 4 grote plakken jonge kaas

  • 4 theelepels mosterd

Zo maak je het:

  • Snijd het Turks brood in vieren en snijd de stukken open zodat je ze kan beleggen. 
  • Smeer ieder kwart in met een theelepel mosterd. Beleg dan met 3 plakken Zeeuws spek en een plak kaas.
  • Grill de tosti in een voorverwarmde grill- of tosti-ijzer totdat de kaas lekker gesmolten is.

Geniet ervan!

Tosti van Turks brood met Zeeuws spek | Foodaholic.nl

Liefs, Daniëlle

Wil je altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Volg mij dan op Instagram, vind-mij-leuk op Facebook en/of meld je in de zijbalk aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief. Op social media deel ik naast mijn recepten ook andere food & lifestyle foto’s.

Heb jij iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel dit dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind het super tof om te zien.

Bewaar dit recept op Pinterest:

Comments are closed.