Tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen | Foodaholic.nl

Tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen

Deze tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen is een feestje om te maken. Ik maakte hem zelf in de nieuwe Steam Aerofryer van Princess. Met deze Aerofryer heb je de perfecte combinatie om nog gezonder te kunnen eten.

De Steam Aerofryer

Deze nieuwe innovatie van Princess kan stomen en hete lucht frituren. Bovenop de Steam Aerofryer zit een bakje. Hierin kan je water doen als je de stoomfunctie gaat gebruiken. Met de stoomfunctie behoud je zowel de kleur, textuur en vocht als vitamines en mineralen.

De Steam Aerofryer heeft een grote inhoud. Je kan dus in 1 keer een grotere hoeveelheid klaarmaken. Ideaal! Het apparaat bevat ook 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor onder andere gestoomde groenten, kip, vis, vlees, brood, friet, vlees, pasta en rijst gerechten. Zelfs als je een versgebakken brood wil kan je dat met de combinatie van het stoom en aerofryer programma maken.

Bij de Aerofryer zitten een Princess Steam Aerofyer, een stoomrekje, aerofry mandje, receptenboekje, handleiding. Wat ik zelf echt een voordeel vind is dat alles super makkelijk schoon te maken is. Zoals velen van jullie wel weten heb ik geen vaatwasser en dus moet ik alles met de hand afwassen. De spullen van deze Aerofryer zijn ook met de hand makkelijk schoon te krijgen.

Zelf maakte ik deze tosti op de Aerofryer stand, maar ik heb ook al zalm gestoomd. Daarvan deel ik het recept volgende week. En het leuke is… 2 januari heb ik een winactie op mijn Instagram waarbij je kans maakt op deze Steam Aerofryer. Volg mij daar vast als je hem niet wil missen.

Mocht je nou nog geen Steam Aerofryer hebben dan kan je deze tosti ook gewoon onder een tosti-ijzer of grill maken.

Tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen – voor 1 tosti

Dit heb je nodig:

  • 2 sneetjes krentenbrood

  • 5 plakken brie

  • 1 eetlepel blauwe bessen fruitspread

Zo maak je het:

  • Smeer 1 snee krentenbrood in met de blauwe bessen fruitspread. Leg daar de brie en de andere snee krentenbrood op.
  • Leg de sneetjes in de Steam Aerofryer en stel hem in op het Aerofryer programma op 180 graden voor 6 minuten.
  • Haal na 6 minuten de tosti eruit.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Op zoek naar een andere zoete tosti? Deze van suikerbrood is dan misschien wel wat.

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.