Mocktail met appel, kaneel en limoen | Foodaholic.nl

Mocktail met appel, kaneel en limoen

Een tijdje terug kreeg ik een fles alcoholvrije gin opgestuurd. Zoals de meeste van jullie weten drink ik eigenlijk nooit alcohol. Misschien 1 glaasje in het jaar, als ik dat al red. Nu besloot ik om een mocktail met appel, kaneel en limoen te gaan maken.

De smaken passen perfect bij deze tijd van het jaar. Ik heb zelf geen ijs toegevoegd, maar dit kan natuurlijk prima. Hij wordt dan wat frisser, maar de smaak blijft nog steeds erg goed.

Als je wel alcohol drinkt kan je natuurlijk gewoon ook gin met alcohol gebruiken. Zelf gebruikte ik de alcoholvrije gin van Nona.

Mocktail met appel, kaneel en limoen – voor 1 mocktail

Dit heb je nodig:

  • 5 cl (alcoholvrije) gin

  • 100 milliliter appelsap

  • 150 milliliter spa rood

  • 1 kaneelstokje

  • 2 partjes limoen

  • 1 part appel

Zo maak je het:

  • Doe de gin met de appelsap en spa rood in een glas. Voeg de limoen, appel en het kaneelstokje toe.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Mocktail met appel, kaneel en limoen | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Op zoek naar een borrelplank bij je mocktail? Misschien smaakt deze er goed bij.

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.