Toast met avocado, geitenkaas en aardbeien | Foodaholic.nl

Toast met avocado, geitenkaas en aardbeien

Zoals jullie wel vaker hier op de blog voorbij zien komen ben ik enorm gek op lekkere belegde broodjes. Deze toast met avocado, geitenkaas en aardbeien maakte mij dan ook weer erg blij. Dit is echt een broodje wat ik zou bestellen als dit in een leuk lunchzaakje op de menukaart zou staan.

De smaken combineren super goed bij elkaar. Je ziet deze combinatie ook vaak in salades voorbij komen. Misschien vind je de aardbeien er gek bij klinken, maar echt… het zoete combineert er zo lekker bij.

Toast met avocado, geitenkaas en aardbeien – voor 2 stuks

Dit heb je nodig:

  • 2 boterhammen, ik gebruikte spelt vloerbrood

  • 1 avocado

  • 60 gram zachte geitenkaas

  • 6 aardbeien

  • balsamico creme

Zo maak je het:

  • Rooster de boterhammen. Snijd de avocado open en haal het vruchtvlees eruit. Prak dit tot een mooie spread. Was de aardbeien en snijd deze in plakjes.
  • Beleg de toast met de spread van de avocado. Verdeel wat plakjes aardbei erop. Verkruimel er wat geitenkaas overheen en besprenkel er dan een beetje balsamico crème over.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Toast met avocado, geitenkaas en aardbeien | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Heb je zin in een ander lekkere belegd broodje? Dan zou je deze toast met truffelkaas, roerei en champignons ook eens moeten proberen. Die is namelijk ook altijd erg lekker!

Reacties zijn gesloten.