Stokbrood kruidenboter | Foodaholic.nl

Stokbrood met kruidenboter

Je kent ze misschien wel. Die kant-en-klare stokbroden met kruidenboter erin om af te bakken. Zo fout, maar stiekem ook best lekker. Sinds een paar jaar maken wij zo’n stokbrood met kruidenboter graag zelf, dit kan op de barbecue of in de oven. 

Van de week plaatste ik al het recept voor zelfgemaakte kruidenboter. Ik doe die zelfgemaakte kruidenboter ook in dit stokbrood, maakt hem extra lekker. Van dit brood plaats ik nu de meest simpele variant, maar je kan dit met enorm veel leuke en smaakvolle ingrediënten doen. Misschien plaats ik komende tijd nog wel wat andere variaties. 

Voor nu in elk geval alvast dit recept. Lekker om te serveren bij een kommetje soep, een salade of bij de barbecue. 

Voor 1 stokbrood met kruidenboter

Stokbrood met kruidenboter

Recipe by DaniëlleCourse: Bijgerecht, barbecueDifficulty: Makkelijk

Dit heb je nodig:

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd inkepingen in het stokbrood. Je kan hem gewoon insnijden, maar pas wel op dat je hem niet tot het eind doorsnijdt.
  • Smeer alle inkepingen in met de zelfgemaakte kruidenboter en verpak het brood in aluminiumfolie. Leg hem dan 10 minuten in de voorverwarmde oven. (Je kan hem ook op de barbecue leggen)

Geniet ervan! 

Liefs, Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan hiernaast -> aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg mij op Instagram en/ of Facebook, daar deel ik naast mijn recepten ook andere food en lifestyle foto’s. 

Heb jij iets gemaakt van Foodaholic.nl? Post het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind het namelijk super tof om te zien. 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Stokbrood met kruidenboter | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.