Sporten met Fitchannel, #WaarEnWanneerIkWil | Foodaholic.nl

Sporten met Fitchannel, #WaarEnWanneerIkWil

Sporten vanuit huis

Sinds de tweede coronagolf begon besloot ik de sportschool stop te zetten. Ik had het thuissporten helemaal ontdekt en voelde mij daar ook goed bij. Na wat verschillende BBB programma’s die ik had gevolgd besloot ik in samenwerking met Fitchannel dat eens te gaan proberen. Wat meer afwisseling was namelijk erg welkom. Dus ik besloot te gaan sporten met Fitchannel #WaarEnWanneerIkWil .

Afwisseling in programma’s

Bij het inloggen op de site van Fitchannel was ik al gelijk enthousiast. Er zijn zoveel verschillende programma’s om uit te kiezen. Zelf ben ik vooral gestart met dansen, yoga en boksen. Dat zijn dingen die aansluiten bij mij en de sporten die ik leuk vind om te doen. Zo hoop ik mijn conditie wat op te bouwen en ontspanning aan mijn lijf te geven.

Sporten met Fitchannel, #WaarEnWanneerIkWil | Foodaholic.nl

Coaches

Ieder programma heeft zijn eigen coach. De meeste zijn wel bekend. Zo geeft Remy Bonjasky de bokslessen en ook Mart Tuitert en Carlos Lens geven verschillende programma’s. Aan de hand van je persoonlijke gegevens wordt er dan bepaald op welk niveau je kan sporten.

Recepten

Zodra je ingelogd bent op de site van Fitchannel kan je ook naar de recepten. Hierin vind je verschillende recepten die passen bij een gezonde levensstijl. Je kan filteren op het soort recept wat je zoekt. De moeilijkheidsgraad vind ik ook erg meevallen. De meeste recepten zijn erg gemakkelijk te maken.

Sporten met Fitchannel, #WaarEnWanneerIkWil | Foodaholic.nl

Mijn ervaring na 2 weken Fitchannel

Inmiddels ben ik zelf 2 weken verder met het trainen met Fitchannel. Mijn ervaring is tot nu toe erg positief. Ik vind de lessen erg intensief en ik ben zeker aan ‘t zweten wat ik voor thuissporten wel heel belangrijk vind. Daarnaast heb je geen benodigdheden nodig (op een matje na) en dus is het ook prima te doen in een huiskamer.

Zelf schuif ik mijn salontafel aan de kant en dan heb ik meer dan genoeg ruimte om te gaan bewegen. Een aantal van de lessen die ik heb geprobeerd vond ik qua kracht wat te zwaar, maar de programma’s die ik nu volg. Dans, Boksen en Yoga zijn voor mij goed vol te houden. Mijn lichaam reageert er goed op en ik merk dat ik de volgende lessen al veel beter volhoud.

Wil jij Fitchannel nou ook proberen?

Mocht jij door mijn post nou ook nieuwsgierig zijn geworden en Fitchannel ook uit willen proberen dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code: Foodaholic20 krijg je 20% korting op een 3 maanden abonnement die je af kan sluiten via deze link . De code is geldig t/m 31 december 2020. Jij kan dan ook Sporten met Fitchannel, #WaarEnWanneerIkWil .

Reacties zijn gesloten.