Nutella strudel | Foodaholic.nl

Nutella strudel

Oké, dit recept voor Nutella strudel had ik zo anders in mijn hoofd, maar hierbij gebeurde wel iets wat mij dus na corona steeds gebeurd met koken en of bakken…Ik vergeet er ingrediënten in te doen. Gelukkig was dat bij dit niet zo erg, want dit pakte goed uit, maar ik stond wel even gek te kijken toen ik na het vlechten van de strudel de vulling, op de Nutella na, nog gewoon op het aanrecht zag staan..

Gelukkig was alleen dit al super lekker, dus ik besloot ook deze gewoon uit te werken. Als je er wat slagroom en aardbeien bij doet is het helemaal een feestje!

Nutella strudel  | Foodaholic.nl

Nutella strudel – voor ongeveer 8 stukjes

Dit heb je nodig:

  • 1 rol vers bladerdeeg

  • 3 eetlepels Nutella

  • Poedersuiker

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit en verdeel het in je gedachte in de lengte door drieën. Smeer in het midden de Nutella. Snijd de buitenste vakken in allemaal stroken van ongeveer 1 centimeter.
  • Vouw deze stroken schuin naar binnen over de Nutella. Zo krijg je een vlecht motief. Bak de Strudel ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Houd wel in de gaten of hij niet te donker wordt. Mocht hij nog wat bleekjes zijn na die 15 minuten kan je hem nog wat langer bakken.
  • Bestrooi als hij klaar is met wat poedersuiker en serveer eventueel met wat aardbeien en slagroom.

Geniet ervan! Liefs, Daniëlle

Nutella strudel | Foodaholic.nl

Liever iets anders met Nutella? Deze Nutella Rolls zijn ook een echte aanrader.

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.