Broodje met kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Broodje met kruidenroomkaas

Al maanden staat de beroemde kruidenroomkaas van La Place op ons lijstje om te maken. Deze is zo ontzettend lekker, maar daarnaast hebben wij er ook leuke herinneringen aan. Als we vroeger gingen winkelen in de stad, gingen we vaak lunchen bij La Place. Meestal namen we een vers sapje met een lekker belegd broodje, vaak het broodje met kruidenroomkaas.

Dit heb je nodig:

  • 1 luxe broodje
  • 30 gram romaanse sla
  • 120 gram roomkaas
  • 15 gram creme fraiche
  • 2 tl gemalen peperkorrels
  • 15 gram bieslook
  • 5 gram peterselie

Zo maak je het:

  1. Meng de roomkaas met de gemalen peper totdat er een gladde massa ontstaat. Roer de crème fraiche erbij. Zorg ervoor dat het een gladde massa blijft.
  2. Snijd de bieslook in kleine stukjes en voeg de helft van de bieslook toe aan het mengsel. Voeg ook de peterselie toe aan het mengsel en meng goed door elkaar.
  3. Snijd de sla in reepjes en verdeel over het broodje. Doe vervolgens de roomkaas op het broodje en garneer met de overige bieslook en je bent klaar om te smullen!

Geniet ervan!

Broodje met kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*