Hotspot: BIJ MIJ in Ede

Ede is sinds februari een superleuke hotspot rijker. De hotspot BIJ MIJ is een plek waar ik graag kom.

Bij BIJ MIJ is er een combinatie te vinden van lifestyle, fashion en food! Iets wat ik erg leuk vind. Hierdoor is het net even wat anders dan de wat meer standaard zaakjes.

Ik kom graag bij BIJ MIJ om kleding te kopen. De kleding die ze verkopen is van het merk YAYA. Leuke kleding wat vaak ook nog eens super lekker zit. Ik heb er al het één en ander gekocht en de kleding blijft tot nu toe ook erg mooi. De dames in de winkel lopen er zelf ook allemaal leuk gekleed bij en helpen jou ook vriendelijk met het uitzoeken van een leuke outfit.

De kleding hangt aan stoere rekken in de winkel.
De kleding hangt aan stoere rekken in de winkel.
BIJ MIJ-3
De pashokjes zijn ook helemaal in stijl.

Daarnaast verkopen ze ook allemaal leuke spulletjes voor in huis. Veel spullen van het merk zusss! Aangezien wij zelf in december ons huis kregen heb ik er flink wat leuke spulletjes gekocht om ons huis gezellig aan te kleden!

Leuke spulletjes!
Leuke spulletjes!

En dan last but not least… Je kan er eten! Whoehoe daar maak je mij natuurlijk altijd blij mee… Althans, als het goed is natuurlijk. Bij BIJ MIJ is dat zeker het geval! Op de kaart staan vaak 3 broodjes, salades en taartjes. Niet heel uitgebreid, maar dat hoeft ook niet.

BIJ MIJ-9
Broodje Remeker kaas!
BIJ MIJ-6
Broodje Carpaccio

Wij hebben er al meerdere keren gegeten en alle keren hebben wij er enorm van genoten. Ze werken met goede producten en dat proef je ook echt terug. De laatste keer hebben wij een tijdje gekletst met de kok. Een jongeman met heel veel ervaring. Hij heeft gewerkt op erg mooie plekken en nu wil hij de klanten van BIJ MIJ laten genieten van goed eten en wij kunnen je vertellen dat hij dat héél goed doet!

BIJ MIJ-7
Verveine thee met Agave en Sereh
Tartaar, volgens vriendlief de allerlekkerste!
Tartaar, volgens vriendlief de allerlekkerste!
BIJ MIJ-11
Ze serveren er limonade van Naturfrisk zonder gekke toevoegingen en suikers, maar wel heel erg lekker!
BIJ MIJ-8
Een lekker stuk Red Velvet taart! Smullen!

Op de site van BIJ MIJ staat.

BIJ MIJ
* word je gezien.
* voel je de beleving.
* Proef je de passie.
* Adem je de sfeer.
* Wordt er geluisterd naar jou.

BIJ MIJ is blij met jou…

En wij met BIJ MIJ!

Reacties zijn gesloten.