High tea bij Café van Buren in Nijmegen | Foodaholic.nl

High tea bij Café van Buren in Nijmegen

Na een gezellige ochtend shoppen in de mooie binnenstad van Nijmegen gingen wij ’s middags genieten van een high tea bij Café van Buren. Ik kende Café van Buren nog niet en was dan ook heel erg benieuwd.

Bij binnenkomst was ik erg verbaasd. Wat is het groot en wat is het er gezellig druk! Dat belooft veel goeds! De uitstraling is een beetje donker van het café, maar wel heel erg gezellig. Er hangt een hele ontspannen en gemoedelijke sfeer.

High tea bij Café van Buren in Nijmegen | Foodaholic.nl

High tea bij Café van Buren in Nijmegen | Foodaholic.nl

Wij werden vriendelijk welkom geheten en de tafel was al gezellig gedekt. De losse theesoorten staan klaar en ook staat er al een schattig theekopje op tafel. Al snel komt de theepot met heet water op tafel en ook een glas verse jús d’orange wordt gebracht. Leuk dat, dat erbij in zit dat zie je niet vaak.

Helaas was de thee die ik graag wilde op, maar daar werd goed op ingespeeld. Er werd in de keuken speciaal voor mij een kopje thee gezet met verse gember en citroen. Wat een verwennerij!

Het eten

Ook op het eten hoefden wij niet lang te wachten. Er werd een etagère vol met lekkers gebracht. Op de etagére zat een sandwich met carpaccio en tapenade-mayonaise, een sandwich met spek, sla en tomaat, een mini broodje met gerookte zalm en pesto-mayonaise, een mini broodje met parmaham en roomkaas, scones met jam en clotted cream, een aardbei en een mini muffin.
Niet heel veel zoete dingen dus, maar dat maakte de hartige dingen weer ruimschoots goed.

High tea bij Café van Buren in Nijmegen | Foodaholic.nl High tea bij Café van Buren in Nijmegen | Foodaholic.nl

Alles smaakte heerlijk. Ik heb er heel erg van genoten. Er werd regelmatig gecontroleerd of er nog voldoende water in de kan zat en ook werd er regelmatig gevraagd of alles naar wens was. Fijn!

Ik vond de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Voor de high tea betaal je €16,50.
Wij gaan zeker nog eens terug naar Café van Buren. ♥

Café van Buren
Molenstraat 89 in Nijmegen
024-3234168

Reserveer hier direct een tafel bij Cafe van Buren

Deze blog is geschreven in samenwerking met Café van Buren. Dit verandert niks aan mijn mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.