Eten bij De Beren in Ede | Foodaholic.nl

Eten bij De Beren in Ede

Eten bij de Beren in Ede. Eerlijk gezegd was dit voor mij de eerste keer terwijl ze inmiddels toch al wel een tijdje in Ede zitten. Zelf was ik überhaupt nog nooit bij de Beren geweest. Hij zit in Ede niet in het centrum, maar bij de bioscoop. Van buitenaf lijkt het een aardig groot restaurant en dat is het ook zeker. Echter hebben ze het binnen zo ingericht dat je er daar vrij weinig van merkt. 

Bij binnenkomst was ik positief verrast over de gezellige en moderne inrichting. ik had blijkbaar iets anders verwacht. We werden vriendelijk ontvangen en eenmaal aan onze tafel werd uitgelegd hoe de kaart in elkaar zit. Nick & ik besloten allebei voor een driegangenmenu te gaan. 

Als voorgerecht namen we carpaccio met gebakken spekjes, Grana Padano, rucola, pijnboompitjes en truffelmayo. Dit is eigenlijk altijd heel goed natuurlijk. Als hoofdgerecht gingen wij voor de kipsaté. De Beren staan bekend om hun saté, dus ik had hoge verwachtingen. Het was niet de lekkerste saté die ik op heb, maar zeker wel goed! Als nagerecht ging ik voor wortel- walnoot taart met pecan roomijs en slagroom. Daar maak je mij altijd blij mee. Nick zij punt wortel- walnoot taart namen wij mee naar huis.  

Al met al hebben we dus echt prima gegeten. Het is niet een haute cuisine waar je lekker lang gaat tafelen (hoewel bij de proeverij die ze hebben doe je dat misschien wel), maar dat hoeft ook niet. Wij gaan zeker vaker Eten bij De Beren in Ede als we gewoon lekker een even hapje willen eten.

Bedankt voor het lezen! Liefs, Daniëlle


Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.