DIGA in Haarlem | Foodaholic.nl

DIGA in Haarlem

Tijdens een paar dagen weg gingen Nick en ik lunchen bij DIGA in Haarlem. Haarlem vind ik een erg gezellige stad en ook qua hotspots is er genoeg te bezoeken. 

DIGA heeft op hun site staan “an Italian experience”. Voor ons was het zeker een ervaring, want wat een heerlijke smaken hebben wij geproefd. Ik heb dingen gegeten die ik eerder nog niet op had dus wat dat betreft ook weer een ervaring rijker. 

DIGA in Haarlem | Foodaholic.nl
DIGA in Haarlem | Foodhaolic.nl
DIGA in Haarlem | Foodaholic.nl

Het lunchmenu wat wij hadden bestond uit: 

  • Charcuterie – Een plankje met verschillende hamsoorten, gevogeltecréme en carta di musica. 
  • Kalfslende met tonijnmayonaise, gefileerde tonijn en popcorn van iberico. 
  • Noordzee- krabsalade met creme van avocado, grapefruit en met haringkuit (kaviaar). 
  • Geflambeerde Hamachi met een bonencréme, een olie van ansjovis en met amandelen
  • Hollandse garnalen met een schuim van schaaldieren en zwarte citroen

Hamachi was iets wat ik nog nooit had gegeten en wat was dat lekker. Het smolt gewoon weg op mijn tong. Met een charcuterie maak je mij eigenlijk altijd blij. Dat vind ik heerlijk om te eten. Je kan er ook zo lekker mee borrelen. De Noordzee- krabsalade was mijn favoriet alle smaken zaten er in. Zoet, zuur, zout en bitter. De varkenslende met tonijn was eigenlijk een luxe versie van de vitello tonato, heerlijk met die verse zalm en de popcorn van iberico erbij. De garnalen waren denk ik mijn minst favoriete gerechtje… alsnog super lekker, maar zoals de meeste mensen weten gaan ik en garnalen gaan nooit zo heel goed samen.

DIGA in Haarlem | Foodhaolic.nl
DIGA in Haarlem | Foodhaolic.nl

Wij gaan absoluut nog een keer terug naar DIGA in Haarlem om weer andere dingen van de kaart te proberen!

Reserveer hier direct een tafel bij Diga

Welk gerechtje lijkt jou het lekkerst?

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.