Chocoladebezorgd omslag | Foodaholic.nl

Chocolade cadeaus voor de feestdagen

Chocolade is als je het mij vraagt altijd leuk om te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen. Zo ook met de feestdagen. Bij chocoladebezorgd.nl verkopen ze originele chocolade cadeaus voor de feestdagen. 

Chocoladeletters

Allereerst de chocoladeletters. Dit zijn eigenlijk al kunstwerkjes om te zien. Leuk met een Sinterklaas erop. Ze zijn er in 5 verschillende smaken; Sweet & Sour, Sweet & Salty Deluxe, Totally Nuts – Vegan, Confetti for you en de notenkraker. 

Ik heb, op de vegan variant na, alle chocoladeletters geproefd en stuk voor stuk vond ik ze heerlijk. Niet te zoet en echt lekker met de verschillende smaken. Mijn favoriete letter was wel de sweet & salty, maar nogmaals… ze waren allemaal erg goed!

De chocoladeletters zitten in mooie zwarte doosjes met een wikkel met de tekst: “Wie zoet is krijgt letters”, erg leuk gedaan!

Sints chocoladefabriek

Ik schreef net dat de chocoladeletters echte kunstwerken zijn, maar de bonbons van chocoladebezorgd.nl had ik het toen nog niet over gehad. Stuk voor stuk anders van kleur en versiering. Ik vind het zo mooi gedaan. 

Wanneer je Sints Chocoladefabriek koopt krijg je een prachtige doos, met Sinterklaas inlegger, gevuld met deze bonbons. De bonbons zijn handgemaakt en hebben unieke smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaak Lychee Framboos? Of Kers Rode peper? 

Bij de Sints Chocoladefabriek zitten er in de mooie Sinterklaasverpakking 21 handgemaakte en -beschilderde bonbons. Ik vind het zelf vooral heel leuk dat het kwalitatief echt heerlijke chocolade is, in een prachtige verpakking en eens iets anders dan anders. 

Kerstboom van chocolade

Net zoals de Sints Chocolade fabriek is deze kerstboom van chocolade een prachtige doos, met kerstboom inlegger, gevuld met deze bonbons. De bonbons zijn in deze plaat de kerstballen. Hele lekkere kerstballen. In deze verpakking vind je ook 21 speciaal voor jou gemaakte bonbons. 

Dus ben je nog op zoek naar een leuk chocolade cadeaus voor de feestdagen? Ik kan je deze cadeaus van chocoladebezorgd.nl alleen maar aanraden. 

En mocht je nou kans willen maken op een Sints Chocoladefabriek verpakking. Houd mijn Instagram dan in de gaten. Daar geef ik namelijk van in de periode van 10 tot 17 november 3 boxen weg.

Reacties zijn gesloten.