Broodje uit de oven met ham, kaas en ananas | Foodaholic.nl

Broodje uit de oven met ham, kaas en ananas

Een tijdje terug deelde ik al een broodje uit de oven en vandaag deel ik een wat bekendere variant. Namelijk een broodje uit de oven met ham, kaas en ananas. Ik ben eigenlijk zolang als ik mij kan heugen al gek op deze combinatie. Vooral de ananas met gesmolten kaas vind ik echt heerlijk. Lekker om te maken als je thuis kan lunchen.

Voor 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 1 afbak ciabatta
  • roomboter om het brood mee in te smeren
  • 4 plakken kaas
  • 3 schijven verse ananas in kleine stukjes gesneden
  • 100 gram hamblokjes

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de afbak ciabatta doormidden. Snijd dan de boven en onderkant van elkaar los.
  3. Smeer het brood in met een beetje roomboter.
  4. Verdeel de hamblokjes en de stukjes ananas over het brood. Leg er een plak kaas overheen.
  5. Zet voor ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Houd wel in de gaten of ze niet te snel gaan.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Broodje uit de oven met ham, kaas en ananas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Broodje uit de oven met ham, kaas en ananas | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.