Broodje met beenham en kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Broodje met beenham en kruidenroomkaas

Thuis uitgebreid lunchen of een heerlijke lunch meenemen naar je werk hoeft niet moeilijk te zijn. Hoewel ik af en toe ook gewoon een simpele boterham met kaas meeneem, maak je mij wel meer blij met een specialere lunch. Dit broodje met beenham en kruidenroomkaas bijvoorbeeld. Het recept voor de kruidenroomkaas vind je hier.

De tuinkers en radijsjes maken het broodje helemaal af. Nu ik dit aan het typen ben krijg ik ook gelijk weer zin in dit broodje. De lunches voor deze week heb ik allemaal al ingepland, maar ik denk dat ik deze volgende week wel weer op ‘t menu zet. Het is namelijk ook zo gemaakt en je hebt er niet veel voor nodig. Ideaal dus ook voor een doordeweekse dag.

“Vroeger” koos ik als ik ergens ging lunchen best weleens voor een broodje ham. Inmiddels vind ik zoveel dingen erg lekker dat ik vaak het broodje ham oversla, maar eigenlijk vind ik het dus wel heel lekker. Bij de Bijenkorf hebben ze in het restaurant trouwens ook erg lekkere broodjes ham. No spon, gewoon fan.

Kies jij weleens voor een broodje ham?

Broodje met beenham en kruidenroomkaas

Voor 1 broodje, ik gebruikte dit broodje als afbakbroodje.

Dit heb je nodig:

  • 1 afbakbroodje

  • 3 eetlepels kruidenroomkaas

  • 2 plakken beenham

  • 3 radijsjes in halve, dunne plakjes gesneden

  • 1 eetlepel tuinkers

Zo maak je het:

  • Bak het broodje af volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Besmeer het broodje met de kruidenroomkaas. Verdeel de ham en de plakjes radijs erover.
  • Strooi er als laatste de tuinkers over.

Geniet ervan!

Broodje met beenham en kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Liefs, Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.