Broodje met beenham en kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Broodje met beenham en kruidenroomkaas

Thuis uitgebreid lunchen of een heerlijke lunch meenemen naar je werk hoeft niet moeilijk te zijn. Hoewel ik af en toe ook gewoon een simpele boterham met kaas meeneem, maak je mij wel meer blij met een specialere lunch. Dit broodje met beenham en kruidenroomkaas bijvoorbeeld. Het recept voor de kruidenroomkaas vind je hier.

De tuinkers en radijsjes maken het broodje helemaal af. Nu ik dit aan het typen ben krijg ik ook gelijk weer zin in dit broodje. De lunches voor deze week heb ik allemaal al ingepland, maar ik denk dat ik deze volgende week wel weer op ‘t menu zet. Het is namelijk ook zo gemaakt en je hebt er niet veel voor nodig. Ideaal dus ook voor een doordeweekse dag.

“Vroeger” koos ik als ik ergens ging lunchen best weleens voor een broodje ham. Inmiddels vind ik zoveel dingen erg lekker dat ik vaak het broodje ham oversla, maar eigenlijk vind ik het dus wel heel lekker. Bij de Bijenkorf hebben ze in het restaurant trouwens ook erg lekkere broodjes ham. No spon, gewoon fan.

Broodje met beenham en kruidenroomkaas – voor 1 broodje

Dit heb je nodig:

  • 1 afbakbroodje

  • 3 eetlepels kruidenroomkaas

  • 2 plakken beenham

  • 3 radijsjes in halve, dunne plakjes gesneden

  • 1 eetlepel tuinkers

Zo maak je het:

  • Bak het broodje af volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Besmeer het broodje met de kruidenroomkaas. Verdeel de ham en de plakjes radijs erover.
  • Strooi er als laatste de tuinkers over.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Broodje met beenham en kruidenroomkaas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.