Bloemkoolbodem pizza met carpaccio

Bloemkoolbodem pizza met carpaccio

Een tijdje terug deelde ik al mijn courgettepizza met geitenkaas en spek. Nu is het tijd om met jullie te delen hoe ik deze bloemkoolbodem pizza mer carpaccio maak.

Afgelopen jaar mocht ik namelijk aan de slag als ambassadeur van het groentepizza merk, Magioni. Hierdoor heb ik veel verschillende creaties op deze bodems uitgeprobeerd en deze twee zijn mijn absolute favoriet. Deze met carpaccio is ook op de courgettebodem een feestje om te eten.

Het is lekker om de pizza met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten af te toppen. Ik heb in het recept geen hoeveelheden hiervan gezet, want het is per persoon verschillend hoe lekker dit is. Ik doe er van alles wel aardig wat op, omdat het de smaak wel echt afmaakt.

Bloemkoolbodem pizza met carpaccio

Bloemkoolbodem pizza met carpaccio

Recipe by DaniëlleCourse: avondeten, lunchDifficulty: Makkelijk
Aantal

1

persoon

Dit heb je nodig:

  • 1 bloemkoolbodem pizza

  • 120 gram carpaccio

  • 1 eetlepel truffelmayonaise

  • Parmezaanse kaas (naar smaak)

  • Geroosterde pijnboompitten naar smaak

  • Rucola (naar smaak)

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Ik doe dat altijd op de pizzastand, mocht je die niet hebben kan het op onder en bovenwarmte. Als de oven warm is bak je de pizza 8 tot 10 minuten.
  • Als de bodem uit de oven komt smeer je hem in met de truffelmayonaise. Beleg hem vervolgens met de carpaccio.
  • Verdeel daar de geroosterde pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas overheen.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Bloemkoolbodem pizza met carpaccio | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.