Aardappelpartjes uit de oven | foodaholic.nl

Aardappelpartjes uit de oven

Nick en ik aten eigenlijk niet zo vaak aardappels. Vaak wel in een stamppot of als frietje, maar daar bleef het eigenlijk bij. De laatste tijd eten wij ze wel weer iets vaker. Ik maak dan graag de aardappelpartjes uit de oven klaar. Ik besloot pas om dit weer eens te maken en ze voor jullie op de foto te zetten. Ze zijn lekker krokant en heel gemakkelijk te maken.

Aardappelpartjes uit de oven – voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 750 gram kriel aardappels in schil
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zeezout naar smaak
  • 2 theelepels paprikapoeder

Zo maak je het:

  1. Maak de aardappels schoon. Ik was ze vaak eventjes en maak ze dan met een keukenpapiertje droog.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  3. Snijd de aardappels in partjes en doe ze in een kom. Voeg daar de olijfolie aan toe en meng goed door elkaar.
  4. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de paprikapoeder, de peper en het zeezout eroverheen.
  5. Bak 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Aardappelpartjes uit de oven | foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Aardappelpartjes Pinterest | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.