Aardappelpartjes uit de oven | foodaholic.nl

Aardappelpartjes uit de oven

Nick en ik aten eigenlijk niet zo vaak aardappels. Vaak wel in een stamppot of als frietje, maar daar bleef het eigenlijk bij. De laatste tijd eten wij ze wel weer iets vaker. Ik maak dan graag de aardappelpartjes uit de oven klaar. Ik besloot pas om dit weer eens te maken en ze voor jullie op de foto te zetten. Ze zijn lekker krokant en heel gemakkelijk te maken.

Voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 750 gram kriel aardappels in schil
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zeezout naar smaak
  • 2 theelepels paprikapoeder

Zo maak je het:

  1. Maak de aardappels schoon. Ik was ze vaak eventjes en maak ze dan met een keukenpapiertje droog.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  3. Snijd de aardappels in partjes en doe ze in een kom. Voeg daar de olijfolie aan toe en meng goed door elkaar.
  4. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de paprikapoeder, de peper en het zeezout eroverheen.
  5. Bak 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Aardappelpartjes uit de oven | foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*