Wentelteefrolletjes met Nutella en frambozen | Foodaholic.nl

Wentelteefrolletjes met Nutella en frambozen

Ik moet bekennen dat dit recept al heel erg lang op mijn ‘to bake’ lijstje stond, maar het er steeds niet echt van kwam om ze te maken. Nu heb ik ze een tijdje terug ein-de-lijk gemaakt en wat waren ze lekker. Valentijnsdag leek mij wel een mooie dag om dit recept online te zetten, dus bij deze mijn wentelteefrolletjes gevuld met Nutella en geserveerd met frambozen.

Wentelteefrolletjes met Nutella en frambozen – Voor 2 personen

Dit heb je nodig:

 • 6 sneetjes witbrood, zonder korstjes
 • 1 ei
 • 100 ml melk
 • 6 eetlepels Nutella (of andere chocoladepasta)
 • 6 eetlepels suiker
 • kaneel
 • boter om in te bakken
 • 400 gram verse frambozen of ander rood fruit om erbij te serveren

Zo maak je het:

 1. Meng de melk met het ei in een kommetje. Meng in een ander kommetje de suiker met kaneel naar smaak. Je maakt zo je eigen kaneelsuiker.
 2. Als je de korstjes van de sneetjes brood af hebt, maak je ze een beetje plat. Smeer ieder sneetje vervolgens in met een eetlepel Nutella en rol het sneetje brood op.
 3. Verhit in een koekenpan een klontje boter.
 4. Haal het rolletje van brood door het melk- eimengsel en bak de rolletjes mooi goudbruin.
 5. Zodra ze gebakken zijn haal je ze gelijk door de kaneelsuiker. Leg de rolletjes op een bordje en serveer met wat verse frambozen.

Geniet ervan! 

Liefs, Daniëlle

Wentelteefrolletjes met Nutella en frambozen | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.