Warme Nutella chocolademelk | Foodaholic.nl

Warme Nutella chocolademelk

Vandaag is het feest, want het is wereld Nutella dag! Ik kan eigenlijk niemand in mijn omgeving bedenken die Nutella niet lekker vindt. Lekker op een rijstewafel, in een croissantje of gewoon een lekkere lik uit de pot…  Alles smaakt goed met Nutella erbij. Met dit regenachtige weer besloot ik om er eens een heerlijke Warme Nutella chocolademelk van te maken, lekker met wat kaneel erin en zo gemakkelijk om te maken!


Warme Nutella chocolademelk – voor 2 grote glazen

Dit heb je nodig:

  • 2 eetlepels Nutella
  • 400 milliliter melk
  • 125 milliliter slagroom
  • 1 eetlepel suiker

Zo maak je het:

  1. Klop de slagroom samen met suiker stijf.
  2. Doe in elke mok/ glas, 1 eetlepel Nutella. Verwarm de melk in een pannetje of in de magnetron.
  3. Giet de warme melk in de glazen erbij en roer goed door totdat de chocolade volledig met de melk gemengd is.
  4. Schep op elk glas een flinke dot slagroom.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Warme Nutella chocolademelk | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Warme chocolademelk is ook erg lekker met marshmallows.

Bewaar dit recept op Pinterest:

Warme Nutella chocolademelk | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.