Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Taart voor iedereen met Piece of Joy

Ding dong… ‘ik heb een pakketje van Piece of Joy voor je’! Helemaal blij was ik toen de pakketbezorger dat tegen mij zei. Ik zag de taartjes oftewel de pieces van Piece of Joy namelijk al regelmatig voorbijkomen op Instagram en dat had mijn interesse wel gewekt. 

Naast dat de taartjes er alleen al prachtig uitzien, was ik natuurlijk reuze benieuwd naar de smaak. Zelf kreeg ik 5 verschillende pieces om te proberen en hieronder vertel ik je straks welke smaken dat waren en wat ik ervan vond. 

Alle smaken bij Piece of Joy zijn glutenvrij, lactosevrij, vegan en zonder geraffineerde suikers. Taartjes voor eigenlijk zo goed als iedereen dus. Zelf heb ik jarenlang glutenvrij moeten eten en wat baal ik nu dat Piece of Joy er toen nog niet was. Ik vind dit echt een heel goed bedrijf. 

De bezorging

De taartjes worden door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, en België bezorgd. Ze komen in een doosje met daarbij ook nog een koelelement waardoor het ook koel blijft tijdens het transport. Bij mij kwamen de pieces goed aan en zagen ze er allemaal nog mooi uit. 

Je kan de pieces een paar dagen in de koelkast bewaren, maar je kan ze ook invriezen. Dan blijven ze tot wel 24 weken goed. 

De pieces

Zoals hierboven beschreven kreeg ik 5 verschillende pieces om te proberen. Ik was na alle positieve verhalen op Instagram en andere blogs wel heel nieuwsgierig geworden moet ik zeggen. Ik snap die positiviteit nu helemaal, want het is echt heel lekker. Ik loop zo even de smaken langs die ik geprobeerd heb. Wel grappig om te weten is dat Nick en ik allebei dezelfde favorieten hadden. 

Blauwe bessen – munt 

Hier was ik heel nieuwsgierig naar. Ik was wel een beetje bang dat de munt zou overheersen, maar niets is minder waar. De munt combineert heel goed met het zoete van de blauwe bes en het zachte van de vanille. Hij is lekker fris en jawel… dit is 1 van onze favorieten. Nick, die normaal niet zo van munt houdt, vond deze namelijk ook erg lekker.

Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Carrotcake 

Eigenlijk had ik verwacht dat dit 1 van mijn favorieten zou zijn, maar dat was niet zo. Niet dat deze niet lekker was. Helemaal niet zelfs, want deze was ook echt heel goed. De smaken zijn zo goed gelukt. Wat ik bij deze smaak vooral echt heel lekker vond was de laag met stukjes wortel en rozijn.

Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Banoffee 

Oké, ik ga gelijk eerlijk bekennen dat ik deze smaak niet zelf geproefd heb. Ik lust namelijk heel veel behalve banaan. Wel kan ik zeggen dat ik hem wel erg lekker vond ruiken. Degene die deze pieces geproefd hebben vonden hem wel erg lekker. Hij smaakt wel echt vooral naar banaan, maar dan met een zachte karamelsmaak erdoorheen. Mocht je van banaan houden dan is dit denk ik ook echt een aanrader. 

Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Espresso salted caramel 

Ik las dat dit de populairste taart in hun eigen lunchroom is en dat snap ik helemaal. Samen met de blauwe bes- munt variant is dit echt mijn favoriet. Zowel de espresso als de salted caramel proef je hierin terug. Heerlijk! Meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. 

Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Choco – kokos 

Deze combinatie kan eigenlijk nooit verkeerd gaan. Het is en blijft namelijk echt een top combinatie. Qua smaak was hij erg goed, maar de andere 2 die uiteindelijk onze favoriet werden waren misschien iets verrassender. Toch zou ik ook deze zo weer bestellen, misschien juist, omdat dit eigenlijk altijd goed is. 

Taart voor iedereen met Piece of Joy | Foodaholic.nl

Alle pieces waren dus eigenlijk onwijs goed! Vooral als je allergieën of intoleranties hebt of vegan eet zou ik hier zeker bestellen, maar ook als je die niet hebt is dit zeker het bestellen waard. 

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Reacties zijn gesloten.