Stan & co Utrecht | Foodaholic.nl

Stan & co Utrecht

Als je ergens gaat shoppen hoort daar natuurlijk ook een lekkere lunch bij. Altijd lastig kiezen, want er zijn overal leuke eettentjes. Ditmaal waren wij in Utrecht en kwamen wij terecht bij Stan & co Utrecht. 

Stan & co Utrecht | Foodaholic.nl

Stan en co heeft een gezellige, maar ook stoere industriële look.
Wij zaten aan een hoge tafel tegen de muur naast de bar.

De bediening is vriendelijk en de ober die ons hielp wist goed te vertellen wat er Glutenvrij was en kon. En kiezen was moeilijk, want Stan & co heeft een leuke hippe menukaart.

Uiteindelijk zijn Nick en ik allebei voor het broodje pulled pork gegaan en daar hadden wij geen spijt van. Ik kreeg 4 sneetjes glutenvrij brood met pulled pork en koolsalade.  Nick kreeg 2 sneeën brood met hetzelfde “beleg”.
Het glutenvrije brood was niet het lekkerste glutenvrije brood wat ik ooit gegeten heb, dus ik heb al het beleg op 2 broodjes gedaan en heerlijk zitten smullen…
Nick heeft ook nog een beetje van mijn portie gesmuld, want het was voor mij weer eens te veel. Ik dronk er een chai latte bij en ook deze was erg lekker. Het duurde even voordat ik hem had, maar hij was het wachten waard! 

Stan en Co is goed bereikbaar, lekker in het centrum! (zijstraat bij Winkel van Sinkel) en goed nieuws voor degene uit Arnhem.. Stan & Co vestigt zich binnenkort ook daar! 

Zijn jullie ook al eens bij Stan & Co geweest? Zo ja, ook zo lekker gegeten?

Stan & co, ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht, 030-2334535, www.stan-co.nl

Reserveer hier direct een tafel bij STAN & CO

 

Stan & co Utrecht | Foodaholic.nl

 

Reacties zijn gesloten.