Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven | Foodaholic.nl

Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven

Sommige combinaties zijn zo simpel, maar ook zo lekker! Het verbaasde mij dan ook toen ik zag dat ik dit mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven nog niet op Foodaholic had gedeeld. Afgelopen weekend ging ik dus gelijk even met vriendlief de keuken in om het broodje te maken, zodat ik nu wel het recept online heb staan.

Voor 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 1 afbak stokbrood
  • 10 cherry tomaatjes
  • 1 bol mozzarella
  • pesto
  • 2 theelepels gedroogde basilicum

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Halveer het stokbrood en snijd hem daarna doormidden.
  3. Smeer op ieder stuk een laagje pesto. Halveer de tomaatjes en verdeel deze over de broodjes.
  4. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel ook deze over de broodjes. Strooi als laatste de basilicum eroverheen.
  5. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Ben jij ook gek op de klassieke combinatie van mozzarella, tomaat en pesto?

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

2 Comments

  1. Hmmm het blijft een van de beste combinaties die er is, heerlijk!

  2. Oh wat heerlijk dit! Geweldig recept 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*