Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven | Foodaholic.nl

Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven

Sommige combinaties zijn zo simpel, maar ook zo lekker. Het verbaasde mij dan ook toen ik zag dat ik dit mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven nog niet op Foodaholic had gedeeld. Afgelopen weekend ging ik dus gelijk even met vriendlief de keuken in om het broodje te maken, zodat ik nu wel het recept online heb staan.

Dit broodje is heerlijk om te maken voor de lunch, maar ook om te serveren naast een kom soep of bij een salade vind ik dit een aanrader. Als je hem in kleine stukjes snijdt heb je ook gelijk een lekker hapje.

Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven – voor 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 1 afbak stokbrood
  • 10 cherry tomaatjes
  • 1 bol mozzarella
  • pesto
  • 2 theelepels gedroogde basilicum

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Halveer het stokbrood en snijd hem daarna doormidden.
  3. Smeer op ieder stuk een laagje pesto. Halveer de tomaatjes en verdeel deze over de broodjes.
  4. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel ook deze over de broodjes. Strooi als laatste de basilicum eroverheen.
  5. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar het recept voor mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven op Pinterest:

Mozzarella, tomaat en pesto broodje uit de oven | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.