Kinder Bueno mousse | Foodaholic.nl

Kinder Bueno mousse

Oké, ik moet bekennen dat ik soms bij de kassa sta en dan toch verleid wordt om een Kinder Bueno te kopen. Op Instagram zag ik hier al allerlei lekkers mee voorbij komen en ik besloot zelf om er Minder Bueno mousse mee te gaan maken.

Het is helemaal niet moeilijk om te maken. Mocht je eters krijgen is het iets wat makkelijk is om te serveren als dessert. Je moet het dan toch al van tevoren maken. Het is wel erg machtig dus ik zou er niet teveel van nemen, want dan word je wel echt misselijk denk ik…

Kinder Bueno mousse – voor 4 personen

Dit heb je nodig:

  • 3 pakjes Kinder Bueno, 6 sticks

  • 200 milliliter slagroom

  • 125 gram mascarpone

  • 2 eetlepels poedersuiker

Zo maak je het:

  • Mix de Kinder Bueno samen met de 50 milliliter slagroom fijn. Klop de rest van de slagroom stijf samen met de poedersuiker.
  • Klop de mascarpone luchtig en meng het met de gemalen Kinder Bueno en de opgeklopte slagroom. .
  • Laat het een aantal uur opstijven in de koelkast. Serveer in leuke glaasjes of in bijvoorbeeld een koekbakje met daarop nog wat stukjes Kinder Bueno.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Kinder Bueno mousse | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Zin in een ander Dessert? Misschien is deze zoute karamelmousse wel een goed idee.

Bewaar dit recept voor Kinder Bueno mousse op Pinterest:

Kinder bueno mousse | Foodaholic.nl

Reacties zijn gesloten.