High tea bij 'Bij 't Raadhuys' in Barneveld | Foodaholic.nl

High tea bij ‘Bij ‘t Raadhuys’ in Barneveld

In een monumentaal pand in het centrum van Barneveld vind je Bij ‘t Raadhuys. Het pand heeft zijn karakteristieke eigenschappen gehouden waardoor het voelt alsof je in de huiskamer zit. Knus en gezellig! Bij mooi weer hebben ze ook een heerlijke binnentuin waar je lekker kan genieten van wat je hebt besteld. Deze keer gingen bij er heen voor een High tea bij ‘Bij ‘t Raadhuys’ in Barneveld

Wij gingen erheen, want wij hadden er een high tea gereserveerd. Ik was erg benieuwd! Bij binnenkomst worden wij vriendelijk ontvangen. De thee die wij krijgen is van Bazar. Goede en lekkere thee dus. 

Na een tijdje komt er echt een mega plank met allemaal lekkers. Wat ziet het er goed uit! 

High tea bij 'Bij 't Raadhuys' in Barneveld | Foodaholic.nl
High tea bij 'Bij 't Raadhuys' in Barneveld | Foodaholic.nl

Wij kregen een tomatensoepje om mee te beginnen en daarna begonnen wij met het hartige gedeelte. Het hartige gedeelte bestond uit een sandwich brie, een sandwich rosbief en een sandwich met tonijnsalade. Alledrie erg lekker. 

Daarna hadden we scones met jam. Stiekem miste ik hier wel de clotted cream. Verder ben ik gek op scones en vind ik dat die bij een high tea eigenlijk niet mogen ontbreken. Ik was dus blij dat ze erbij zaten. 

Door naar het zoet… Het zoete gedeelte bestond uit huisgemaakt appelgebak, huisgemaakte kruidkoek, huisgemaakte choco/oreo blokjes, huisgemaakte strawberry cheesecake, stukje Brusselse wafel met verse aardbeien en vers fruit. Ik vond van het zoete gedeelte de appeltaart en de kruidkoek het allerlekkerst. 

High tea bij 'Bij 't Raadhuys' in Barneveld | Foodaholic.nl
High tea bij 'Bij 't Raadhuys' in Barneveld | Foodaholic.nl

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik na deze high tea zo ongeveer op ontploffen stond. Het was echt meer dan genoeg en we hebben er van genoten! 

Mocht je eens in de buurt van Barneveld zijn en zin hebben in een lekkere high tea, lunch, koffie met wat lekkers of een avondhap dan raad ik je zeker aan om hier een tafeltje te reserveren. Dat is namelijk wel slim, want groot is het niet. 

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Op zoek naar een ander plekje voor een High Tea? Koffie en Koffie in Ede is ook een aanrader.

Reacties zijn gesloten.