De verleiding in Ede

In Ede zitten veel leuke eetzaakjes. Één daarvan is Grand Café de Verleiding. Op zomerse dagen hebben ze een fijn terras, maar ook binnen zit je erg gezellig.
De Verleiding zit al een aardig tijdje in Ede en is sinds 2013 van de huidige eigenaren, ook daarvoor was het al een fijne plek.

Laatst, op een mooie zomerse dag, gingen Jolanda en ik er lekker lunchen. Wij gingen lekker binnen zitten, want ja… ik ben nogal angstig voor wespen. Achteraf hadden wij net zo goed buiten kunnen gaan zitten, want ook binnen wist de wesp mijn broodje te vinden.

De Verleiding is een plek waar ik graag kom om te eten. Zowel voor de lunch als voor het diner. Op de menukaart staan de allergenen aangegeven en ze hebben altijd glutenvrij brood in huis. Helaas verdraag ik dat brood niet zo goed door de appel die erin zit, maar het is er verder altijd goed geregeld en erg lekker!

Jolanda nam een meergranen triangel met rundercarpaccio, geraspte oude kaas, geroosterde pepitapitten, dressing en pesto. Het broodje was lekker, wel was hij wat prijzig. (€8,95)

image1 [475651]

Ik nam zelf een big toast (tosti) met gerookte zalm, tomaat en mozzarella. Heerlijk, maar voor mij was het echt teveel. Deze tosti viel, helemaal door hoeveel je kreeg, enorm mee qua prijs. (€4,95)

image1

Ben je eens in Ede en heb je zin om lekker te eten? Dan is de Verleiding zeker een aanrader. Vaak wel slim om even van tevoren te bellen, want wij zijn niet de enigste die er graag komen!

De Verleiding
Brouwerstraat 44
6712 AA Ede
0318-420700

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.