Broodje met rosbief | Foodaholic.nl

Broodje met rosbief

Dit broodje is zo gemaakt en is echt het bewijs dat er niet veel nodig is om iets lekkers neer te zetten. Het is echt een verwennerij om dit broodje met rosbief te eten.

Zoals jullie weten vind ik het belangrijk om op alle dagen of ik nou thuis ben of aan ‘t werk goed eten te eten. Dit broodje rosbief neem ik minder snel mee naar mijn werk aangezien het daar niet altijd in de koelkast kan, maar thuis eet ik dit graag. Dit is een broodje wat ik vaak in het weekend maak, omdat Nick dan ook gezellig mee kan eten. Heb je wel altijd een koelkast op je werk kan je dit natuurlijk ook prima meenemen.

Wij maakten dit broodje op een licht speltbroodje, maar je kan natuurlijk ook een boterham roosteren of een ander broodje naar smaak kiezen. Het is misschien maar net wat je in huis hebt en waar je zin in hebt. Zo deelde ik eerder ook een variant van dit broodje maar dan net even anders.

Broodje met rosbief – voor 1 broodje

Dit heb je nodig:

  • 1 afbakbroodje, ik gebruikte een licht speltbroodje

  • 1 eetlepel truffelmayonaise

  • 3 plakken rosbief

  • handje rucola

  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitjes

Zo maak je het:

  • Bak het broodje af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd hem open als hij uit de oven komt.
  • Smeer het broodje in met de truffelmayonaise en leg de rucola er op. Verdeel de plakken rosbief over de onderkant van het broodje en strooi de pijnboompitjes eroverheen.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Broodje met rosbief | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.