Broodje brie met spekjes en honing | Foodaholic.nl

Broodje brie met spekjes en honing

Zondag is een dag waarop je vaak net iets meer tijd hebt voor je ontbijt of je maakt er gelijk een brunch van. Dit broodje brie met spekjes en honing is dan erg lekker om te maken. Het kan natuurlijk ook prima op een andere dag of gewoon lekker voor de lunch.

Dit heb je nodig:

  • 2 afbakbroodjes
  • Een stuk brie
  • 4 eetlepels spekreepjes
  • Honing

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de broodjes, zodat je 4 helften krijgt.
  3. Snijd de brie in 12 plakjes en leg op ieder broodje 3 plakjes brie. Schep op ieder broodje dan een eetlepel met spekreepjes en doe er dan naar smaak wat honing overheen.
  4. Bak de broodjes 9 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Broodje brie met spekjes en honing | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

2 Comments

  1. Heerlijk, zo’n lekker zondags ontbijtje!

  2. Lekker broodje! Deze moet ik onthouden 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*