8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

8 toffe hotspots in Den Haag

Anne- Marie van My Happy Kitchen en Marjolein van Foodies Have Arrived organiseerden op een zonnige vrijdag in september een foodbloggerstour door Den Haag. Ik was 1 van de 20 bofkonten die deze dag mee mocht en aan de hand van 8 toffe hotspots Den Haag een beetje beter leerde kennen.

Nadat mijn treinreis erop zat ging ik op weg naar het de eerste plek…

Gallery61

Wij starten de tour bij Gallery61 dat zit gevestigd in één van de oudste panden van Den Haag, De Passage. Ik was er wat aan de vroege kant (altijd bang dat ik te laat kom haha) dus dronk eerst even gezellig een kopje thee met Anne- Marie en Marjolein.

De inrichting van Gallery61 vind ik erg leuk, check bijvoorbeeld de lijstjes op de foto! Daarnaast kregen wij, toen alle andere bloggers er waren, een heerlijke proeverij van de menukaart; een zoete aardappel – paprika soep, falafel taco, chicken caesar wrap en fresh rolls. Ik ga als ik in Den Haag ben zeker nog een keer terug om er een hapje te eten.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl
8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Daddy Donut x Churros Cartel

Hotspot nr. 2 waar wij langsgingen was Daddy Donut x Churros Cartel. Bij binnenkomst word je gelijk vrolijk van alle kleurtjes van de donuts en churros. Elke dag worden deze vers klaar gemaakt. Wij kregen met elkaar echt een MEGA plank geserveerd vol met donuts en churros. Ik had een pandan donut met chocolade, een flinke hap, maar wel erg lekker. De volgende keer ga ik zeker een donut halen en kijken welke smaken er dan zijn, want ja.. die wisselen dagelijks.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Hug The Tea

Bij Hug The Tea kreeg ik iets te proeven wat ik nog nooit had geproefd, namelijk Matcha. Bij Hug The Tea hebben de zussen, Claire en Lisa, hun liefde voor Matcha, Japanse thee, puur en lekker eten, minimalistisch interieur én ondernemen gecombineerd tot een mooi bedrijf. Ze lieten ons zien hoe je de Matcha thee bereidt en die kregen wij dan ook samen met een stukje matcha cake te proeven. De cake vond ik erg lekker, aan de thee moest ik even wennen. Ik zou het nog wel een keer willen proberen om te kijken of het mijn smaak is. Daarnaast is Matcha ook nog eens heel erg gezond!

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl
8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Mugs and Mermaids

Van Mugs and Mermaids werd ik erg vrolijk. Het ziet er allemaal erg mooi uit. Perfect voor Instagram, maar nog beter… perfect qua smaken. Hier vond ik de wentelteefjes en de smoothiebowl erg lekker. Ik denk dat, dat mijn favorieten waren. Mocht ik eens een nachtje in Den Haag blijven ga ik hier zeker heen voor het ontbijt. Wat ook fijn is, is dat je hier ook met een dieet terecht kan. Ze serveren ook glutenvrije, vega en vegan gerechten. De kleurstoffen die in de gerechten gebruikt worden zijn natuurlijk…. kan mij namelijk voorstellen met deze mooie kleurtjes dat je daar nieuwsgierig naar was.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl
8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Teds

Bij Teds kwamen wij binnen en wauw…. alles van de menukaart stond gewoon op de tafels waaraan wij plaats mochten nemen. Zo konden wij alles proeven van hun menukaart. Wat een feest, want ik kan je vertellen… bij Teds wil je ook echt alles van de menukaart proberen. Het all day brunch concept bevalt mij wel. De inrichting bij Teds is erg gezellig, waardoor ik er ook gerust de hele dag zou kunnen brunchen, want je voelt je er zo thuis. Ik ga snel eens terug om nog wat meer dingen uitgebreid te kunnen proeven.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

DS Patisserie

Bij DS Patisserie zou ik het liefst alles willen proberen. Van de mooie taartjes tot de croissants en van het ijs tot de macarons. Nou die laatste 2 mocht ik tijdens de tour al proeven. Wij kregen namelijk een heerlijk ijsje of nou ja… eigenlijk moet ik gelato zeggen. Ik ging voor de pistache smaak. Heerlijk! Ze hebben iedere dag 6 smaken, dus ben je in de buurt zou ik zeker langsgaan voor een ijsje en om wat lekkers voor thuis mee te nemen. Wij kregen al 2 macarons mee naar huis en die waren absoluut voor herhaling vatbaar.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Pierre Par CP

Op vrijdagmiddag mag een VrijMiBo natuurlijk niet ontbreken en daarvoor namen wij plaats bij Pierre Par CP. Een prachtige food & winebar waar wij een heerlijk glas wijn dronken (ja, ook ik). Daarbij kregen wij heerlijke kaaskroketjes en een hapje van buikspek, kiemgroenten en pittige sambal. Ondanks dat ik niet zo goed tegen alcohol kan, zou ik hier zo weer naartoe kunnen en als je de menukaart bekijkt wil je hier ook sowieso terug naartoe. Genieten dit!

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl
8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

The Student Hotel

De laatste hotspot van deze tour was The Student Hotel. Als ik student zou zijn zou ik hier sowieso willen wonen, maar je kan er als toerist ook een kamer boeken. Na een rondleiding door het hotel, wat ik een heel tof concept vindt gingen wij naar The Commens, het restaurant van het hotel. Hier kregen wij een lekkere cocktail en heerlijke hapjes. Het was een fijne afsluiter van de tour.

8 toffe hotspots in Den Haag! | Foodaholic.nl

Lieve Anne- Marie en Marjolein bedankt voor de goed georganiseerde tour, alle andere foodbloggers bedankt voor de gezelligheid en alle 8 toffe hotspots in Den Haag bedankt voor al jullie heerlijkheid! 

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Op zoek naar een hotspot in een andere plaats? Bekijk dan zeker even mijn Toffe Plekken pagina.

Reacties zijn gesloten.