Zalm met Parmezaanse kaas | Foodaholic.nl

Zalm met Parmezaanse kaas

In mijn ogen is een stukje zalm altijd goed. Zelf eten wij het regelmatig en toen wij de nieuwe Princess Steam Aerofryer kregen kon ik het dan ook niet laten om er een stukje zalm in te stomen. Het werd uiteindelijk deze zalm met Parmezaanse kaas.

In mijn blog over de tosti van krentenbrood met brie en blauwe bessen vertelde ik jullie al meer over deze Steam Aerofryer. 

Voor dit recept maakte ik gebruik van een vooraf ingesteld programma. Het vis programma. In dit programma stoom je de vis eerst 8 minuten en vervolgens gaat hij nog 4 minuten op de aerofryer stand. Zo krijg je een lekker krokant jasje om je vis.

Deze zalm is lekker met een salade, maar ook met groenten, een stamppot of frietjes combineert het goed.

Zalm met Parmezaanse kaas – voor 1 persoon 

Dit heb je nodig:

  • Ongeveer 150 gram zalmfilet

  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas

  • 1 theelepel knoflookpoeder

  • 2 theelepels peterselie

  • Olijfolie

Zo maak je het:

  • Smeer de zalm in met de olijfolie. Meng de Parmezaanse kaas met de knoflookpoeder en peterselie.
  • Schep het mengsel van de Parmezaanse kaas op de zalmfilet en leg de zalmfilet in de Steam Aerofryer. Stel die in op het visprogramma.
  • Heb je geen Steam Aerofryer? Dan kan de zalm ook in de oven bereid worden. Je bakt hem dan ongeveer 18 minuten op 200 graden.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Zalm met Parmezaanse kaas | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Bewaar dit recept voor zalm met Parmezaanse kaas op Pinterest:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*